Sajam franšiza u Napulju

Sa prošlogodišnjeg sajma u Napulju / Predviđa se da će ove godine na sajmu biti oko 10.000 ljudi, izlagača i posetilaca
Petak
12.04.2019.
Napulj će 17. i 18. maja biti odredište za kompanije i preduzetnike zainteresovane za franšizing – kada se i održava sajam franšiza Expo Franchising Napoli.
 

Expo Franchising Napoli je profesionalni strukovni sajam posvećen maloprodaji, franšizingu i startup-u, a održaće se 17. i 18. maja u Napulju. Posvećen je kompanijama koje žele da prošire mrežu, pojačaju distribuciju i maloprodaju na perspektivnim lokalnim tržištima Centralne i Južne Italije. Smotra se održava u Paviljonu 6 sajamskog kompleksa Mostra d’Oltremare di Napoli.

Na ovogodišnjem, trećem po redu sajmu franšiza u Italiji predstaviće se više stotina franšiznih koncepata iz različitih oblasti – gastronomija, turizam, nekretnine, wellnes i zdravlje, moda, zabava, fitnes, tehnološke inovacije, konsultantske usluge… Među izlagačima će biti i iskusne kompanije i najinovativniji startup koncepti, veliki franšizni igrači koji će dočekati posetioce – potencijalne primaoce franšize, trgovce, investitore, preduzetnike, programere – kako bi im na najbolji način predstavili svoje poslovne modele, mogućnosti i prednosti saradnje.

Prema rezultatima sa prethodna dva izdanja, očekuje se da će sajam i ove godine posetiti više od 6.000 posetilaca. Tokom dva dana ove smotre biće organizovane i posebne radionice zatvorenog tipa za izlagače, koji će imati priliku da razgovaraju s konsultantima za private equity ili venture capital. Radionice će biti organizovane i za kompanije kojima je potrebno savetovanje u domenu marketinga, prodaje i ostalih aspekata poslovanja. Izlagači, kao davaoci franšize, dobiće i priliku da održe prezentacije mladim preduzetnicima i ljudima koji razmišljaju o kupovini franšize, i na taj način im približe svoj brend, proizvode, usluge i razloge zašto bi trebalo da postanu deo tog franšiznog sistema.


Expo Franchising Napoli / Idealna prilika za B2B sastanke
Igor Bogojević
franšizni konsultant