Odložen Sajam franšiza u Parizu

Franchise Expo Paris
Franchise Expo Paris / Sajam franšiza u Parizu – od 24. do 27. maja 2020. u kompleksu Porte de Versailles
Sreda
04.03.2020.
Sajam franšiza u Parizu se tradicionalno održava krajem marta, kad se okupi više od 35.000 ljudi. Zbog epidemije koronavirusa, organizatori su manifestaciju odložili za kraj maja.
 

Zbog okolnosti vezanih za epidemiju koronavirusa COVID-19 i mera Vlade Francuske koja je 29. februara donela odluku da će svi „skupovi s više od 5.000 ljudi u zatvorenom prostoru“ biti otkazani, organizatori Sajma franšiza u Parizu objavili su da se manifestacija odlaže i najavili novi datum – sajam će se održati od 24. do 27. maja 2020.

Mesto dešavanja ostalo je nepromenjeno, navodi se dalje u saopštenju. Kao što je prvobitno bilo planirano, manifestacija će se odvijati u paviljonima 2 i 3 kompleksa Porte de Versailles. Samim tim, ističu organizatori, neće biti izmena u razmeštaju, veličini ili izgledu štandova.

Sajam franšiza u Parizu najveći je sajam ove vrste u Evropi. Svake godine okupi više od 550 izlagača –  davalaca franšize i franšiznih asocijacija, ali i konsultantskih kuća, banaka, advokata... Sajam u proseku poseti 35.000 ljudi, iz svih krajeva sveta.

Zdravlje naših klijenata, partnera i zaposlenih uvek nam je bilo prioritet – izjavio je Mišel Filzi, predsednik organizacije Reed Expositions France, koja uz pomoć Francuske franšizne federacije (Fédération française de la franchise) organizuje Sajam franšiza u Parizu.

U potpunosti smo svesni neprilika u koje je trenutna situacija dovela sve naše klijente, partnere i dobavljače. Znamo da nebrojeni susreti učesnika na sajmu za mnoge kompanije-izlagače predstavljaju važne poslovne prilike. Mi ćemo udvostručiti napor kako bismo pružili podršku svojim klijentima, izlagačima i posetiocima u pripremi za predstojeće izdanje sajma. Takođe, želimo zahvaliti svim ljudima koji su nas ohrabrili i dali podršku u ovom teškom trenutku – dodao je Mišel Filzi.