ToJoy - vaša spona sa Kinom

ToJoy je je najveći biznis akcelerator u Kini, sa 30 godina iskustva u povezivanju dokazanih biznis modela sa investitorima i lokalnim preduzetnicima. Namera ToJoy je da zanimljivim i uspešnim binisima, iz svih delova sveta, pomogne da se povežu sa odgovarajućim partnerima u Kini, ali i da najinteresantnije kineske biznise predstavi zaintersovanim preduzetnicima širom sveta.
 

O ToJoy

ToJoy je biznis akcelerator. Od 1991. godine pa do danas ToJoy razvija jedinstvenu biznis platformu u Kini - Unicorn Acceleration Platform - koja je, u početku, imala za cilj da olakša i ubrza širenje uspešnih biznisa na tržištu Kine. To je platforma koju danas koriste mnogi kineski preduzetnici koji žele da svoj biznis skaliraju na nacionalnom nivou, ali i mnogi globalni biznisi koji imaju nameru i želju da se prošire na tržište Kine, i da pronađu odgovarajuće kineske partnere za svoj poslovni model. Takođe, uz podršku ToJoy, uspešni kineski biznis mogu da prošire svoje poslovanje i na globalna tržišta, odnosno da pronađu odgovarajuće biznis partnere. 

POGLEDAJTE VIŠE O TOJOY:

Šta ToJoy nudi biznisima iz Srbije i potencijalnim partnerima u Srbiji?

1. Proširite svoj biznis na tržište Kine

Ukoliko ste stvorili uspešan biznis u Srbiji, ukoliko vaš biznis dokazano uspešno posluje više godina, sa više poslovnica, posebno ukoliko ste uspeli da poslovanje proširite i na druga tržišta, i ukoliko želite da svoj poslovni model ponudite potencijalnim partnerima u Kini - i time osvojite ovo izuzetno izazovno tržište - ToJoy je idealna adresa za vas. Možemo da vam pomognemo da - putem naše platforme - svoj poslovni model predstavite na najbolji mogući način kineskim preduzetnicima, i pronađete pravog partnera koji će vam pomoći da vaš poslovni model uđe na tržište Kine, bilo putem franšizinga, zajedničkog ulaganja ili na neki treći način. Pružamo podršku obema stranama tokom čitavog procesa i predstavljamo garanciju da će sve nepoznanice koje vam tržište Kine može doneti, sa nama biti neuporedivo lakše premostive.

Kontaktirajte nas da saznate više o ovoj mogućnosti: 

2. Budite partner u Srbiji nekom od uspešnih kineskih biznisa

Ukoliko ste preduzetni i tragate za novom poslovnom prilikom, nudimo vam da pogledate i saznate mnogo više o kineskim poslovnim konceptima koji tragaju za partnerima u vašoj zemlji. Svi oni traže kvalitetne lokalne partnere - bilo da su to primaoci franšize, ekskluzivni distributeri, agenti, partneri.... - koji bi bili zainteresovani da podele njihovu poslovnu viziju i uspeh koji je ostvaren u Kini repliciraju i na tržištu Srbije.  

 

Više informacija o ToJoy

Osnivač ToJoy i Predsednik kompanije je g. Lu Junqing, širom sveta poznati preduzetnik i filantrop, zahvaljujući čijoj viziji je ToJoy danas uspešan brend ne samo na nacionalnom i regionalnom, već i na internacionalnom nivou. Glavni izvršni direktor na globalnom nivou je g. Jun Ge, takođe priznati menadžer, sa 25 godina iskustva na VP pozicijama u tehnološkim gigantima kao što su Apple, Nvidia i Intel. 

ToJoz danas zapošljava više od 6000 zaposlenih. Posluje na 5 kontinenata, i u mnogim zemljama ima svoje kancelarije (SAD, Meksiko, Kanada, Austrija, Kostarika, Francuska, Tajland, Holandija i Srbija) uključujući i kancelariju u Beogradu, u kome je sedište ToJoy kancelarije za Centralnu i Istočnu Evropu. U Kini ToJoy ima ukupno 47 kancelarija iz kojih prokiva 650 najvećih kineskih gradova. 

ToJoy ima 28 godina iskustva u širenju i ekspanziji biznisa u Kini - iskustva u povezivanju dobrih poslovnih modela, zainteresovanih investitora i dobrih lokalnih preduzetnika.

ToJoy je danas svakako jedna od najvećih Kineskih biznis online-to-offline platformi - biznis inkubator, biznis akcelerator i pružalac profesionalnih usluga svih vrsta domaćim i stranim biznisima u Kini.
Vizija naše kompanije je deljena ekonomija, širom sveta. Naša misija je da pomognemo kompanijama da postanu "jednorozi" (Unicorn) u svojim branšama, gde pod Unicorn mislimo na brzo ali zdravo širenje biznisa - akceleracija.

U protklih par godina ToJoy je proširio spektar svojih aktivnosti i van same Kine, te možemo reći da danas naše operacije imaju "3 pravca": Svet ka Kini, Kina ka svetu, svet ka svetu. Pomažemo biznisima širom sveta da najefikasnije uđu na tržište Kine, pomažemo kineskim biznisima da se prošire van granica, ali i sarađujemo sa svim biznisima širom sveta koji žele globalnu ekspanziju.

Naša snaga je u holističkom pristupu - kao kredibilan posrednik (platofrma), kroz mrežu poslovnica u Kini i širom sveta, uz podršku on-line i off-line alata, ToJoy vam pomaže da pronađete odgovarajuće lokalne partnere i akcelerirate vaš poslovni model na nova tržišta, a posebno na tržište Kine. U tom postupku pružamo svaobuhvatnu podršku, čime stvaramo win-win-win model.

Našu platformu danas čine:

  • više od milion registrovanih članova, najvećim delom kineskih preduztenika i kompanija
  • set usluga koje uključuju marketing, finansijsku i suštinsku analizu biznisa
  • širok tim od preko 700 stručnjaka u svim segmentima - od investicionih savetnika do specijalista za razne branše - do 5000 prodajnih savetnika čiji je cilj promocija biznisa i regrutacija odgovarajućih partnera
  • investicini kongresi i simpozijumi koje održavamo širom Kine - 300 događaja godišnje, sa prosečno 1000 posetilaca po događaju
  • on-line platforma
  • globalna mreža kancelarija
  • diplomatska podrška GLASE - internacionalne neprofitne organizacije koju čini preko 50 bivših političkih i ekonomskih lidera širom sveta.

Na vrh

Za sve dodatne informacije, molimo da se obratite našoj CEE kancelariji u Beogradu ili da popunite kontakt formu ispod.

Kontakt osoba: Tomislav Despić
Kontakt telefon: +381 65 2119 558


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno ToJoy CEE. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
Vrsta saradnje
Vrsta saradnje
Kontakt podaci
Kontakt podaci
If you see this, leave this form field blank