Ako tražite posao koji će doneti radost u vaš život, ako razmišljate o tome da pokrenete sopstveni posao, ali vas je strah početnih koraka i mogućih grešaka – možete kupiti franšizu koja na tržišu Srbije uspešno posluje već četiri godine. Zavirite u „Savršeno iznenađenje“.
 

Ova agencija osnovana je „sasvim slučajno“ – nastala je iz ideje da svakog raduje nešto drugačije, nešto što je posebno osmišljeno i napravljeno za njega. Nakon što je godinama pravila iznenađenja za sebi drage ljude, Milica Lepojević je odlučila da svoj hobi pretvori u biznis i tako je razvila ceo sistem koji uspešno radi već godinama i za fizička lica i za firme.

Koncept funkcioniše tako da se počinje od popunjavanja upitnika kroz koji darodavac, odnosno, naručilac iznenađenja daje podatke o osobi za koju će agencija kreirati nešto neobično i posebno. Agenti za iznenađenja tako upoznaju osobu i saznaju šta voli, čega se plaši, koje su joj svakodnevne aktivnosti, šta je oduvek želela da ostvari, gde radi, koju muziku sluša, šta bi uklonila sa ovog sveta da može, itd. Na osnovu toga, tim iz „Savršenog iznenađenja“ osmišljava sve detalje iznenađenja namenski za datu osobu i priliku i šalje naručiocu na odobrenje. Kada je sve potvrđeno, savršeni tim kreće u realizaciju po principu „ključ u ruke“. Iznenađenja se prave za najrazličitije prilike – rođendane, godišnjice, venčanja, završetak škole, odlazak u penziju, rođenja, objave trudnoće, izvinjenja, za završetke važnih poslovnih projekata ili za jubileje u firmama...

Ono što je i Milici bilo zanimljivo prilikom osnivanja jeste da se ovakvim poslom niko drugi ne bavi, i to nigde u svetu. Zato je nakon nekoliko hiljada uspešno realizovanih iznenađenja odlučila da posao proširi i pretvori ga u franšizni biznis. Ceo sistem je kreiran tako da oni koji odluče da se bave ovim poslom dobijaju sve procedure, pravila, žig, prepoznat brend, razvijen sistem poslovanja i podršku prodavca (davaoca) franšize tokom rada. Poslovanje će se širiti i van granica Srbije, a za sada posebna prilika se daje kupcu (primaocu) franšize u Srbiji koji ima priliku da nasledi razrađen posao, bazu dobavljača, kao i još mnogo toga što je namenski razvijeno za lokalno tržište (od promo materijala, uniformi, pa do veb-sajta i društvenih mreža, kao i odlične pozicije među klijentima koji se u najvećem broju slučajeva vraćaju u roku od godinu dana).

Ako prepoznajete da bi ovo bio vaš posao iz snova, možete saznati više detalja o ovoj sjajnoj prilici, tako što ćete poslati imejl sa upitom na office@bojanavukovic.com


Savršeno iznenađenje / Kupac franšize u Srbiji ima priliku da nasledi razrađen posao, bazu dobavljača kao i još mnogo toga što je namenski razvijeno za lokalno tržište (od promo materijala, uniformi, pa do veb sajta i društvenih mreža, kao i odlične pozicije među klijentima koji se u najvećem broju slučajeva vraćaju u roku od godinu dana).