Novo tržište za Naturhouse

Utorak
14.07.2015.
Naturhouse, kompanija specijalizovana za prodaju dijetetskih preparata i dodataka ishrani, proširila je međunarodnu mrežu franšiza otvorivši poslovnicu u Litvaniji.
 

Ulaskom na tržište Litvanije, španski Naturhouse proširio je svoje prisustvo na 28 zemalja. – Ovo znači da smo spremni za naredni korak u razvoju u zemljama Istočne i Srednje Evrope, gde Naturhouse ima više od 400 centara i gde beleži neverovatnu stopu rasta. Nadamo se da ćemo taj trend održati i u narednim godinama – izjavio je Félix Revuelta, izvršni direktor kompanije Naturhouse.

Svi preparati i dodaci koje mušterija koristi tokom dijete potpuno su prirodni i kupuju se u Naturhouse centru

Španski sistem, da podsetimo, partnere za razvoj franšizne mreže traži i u Srbiji. Prilika se nudi biotehnolozima, farmaceutima, specijalistima ishrane, ali primaoci franšize, kako kažu u kompaniji, ne moraju nužno da imaju iskustva iz ove oblasti – važno je da budu vredni, preduzimljivi i da su spremni da investiraju na polju dijetetike.

Primalac franšize će svakako proći obuku, bez obzira što je u obavezi da zaposli i stručno osoblje – nutricioniste i specijaliste ishrane. Naturhouse centri, zapravo, osim prodaje dijetetskih preparata za mršavljenje, nude i besplatno savetovanje, tako da se za svaku mušteriju ponaosob pravi individualni plan prehrane. 

Pored prenosa znanja i obuke, primalac franšize može da računa na konstantnu podršku matične kompanije, što uključuje i organizovanje nabavke i pomoć oko marketinga.

Od zemalja regiona, Naturhouse centri se za sada mogu naći u Hrvatskoj i Sloveniji.


POPULARNO NA FORUMU