UNIQA

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Generalne agencije su agencije za ekskuzivno zastupanje UNIQA osiguranja, koje su registrovane kod Narodne banke Srbije i imaju licencu da se bave poslovima zastupanja u osiguranju.

Generalne agencije posluju kao posebno pravno lice, pod franšizom UNIQA osiguranja i kao takve imaju mogućnost ekskluzivne prodaje svih proizvoda iz široke palete proizvoda UNIQA osiguranja i ne mogu da zastupaju druga osiguravajuća društva.

Razvoj prodaje kroz generalne agencije predstavlja dobru preduzetničku mogućnost za razvoj privatnog i porodičnog biznisa i jedinstvenu inicijativu na našem tržištu osiguranja nudeći mogućnost ekskluzivnog partnerstva sa jednom od najvećih osiguravajućih kuća u Evropi.

Sopstvene poslovnice

43

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

9 (Beograd, Obrenovac, Novi Sad, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Apatin)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

UNIQA osiguranje obezbeđuje:

 • podršku i pomoć prilikom osnivanja pravnog lica i zastupništva
 • pomoć u izboru prodajnog prostora
 • pomoć u opremanju i brendiranju prodajnog prostora
 • programe obuke
 • finansijsku podrška
 • pomoć u regrutaciji zaposlenih
 • pravnu i finansijsku podršku

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Inicijalno ulaganje: 5.000 - 10.000 EUR koje uključuje opremanje lokala, IT opremu, marketing i drugo
 • Mesečne provizije u zavisnosti od proizvoda osiguranja
 • Naknada za marketing

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Primalac franšize MORA posedovati dozvolu NBS da se bavi poslovima zastupanja u osiguranju
 • Primalac franšize mora posedovati prodajni prostor u vlasništvu ili u zakupu koji mora da ima tehničke mogućnosti za uvođenje interneta
 • Poželjno je da primalac franšize poseduje iskustvo u prodaji osiguranja.

INFORMACIJE O DAVAOCU

UNIQA osiguranje

Milutina Milankovića 134g, 11070 Beograd

+381 11 20 24 130

nikola.djukic@uniqa.rs

uniqa.rs

Kontakt osoba za kandidate

Nikola Đukić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno UNIQA. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.