Malac genijalac

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Škola mentalne aritmetike “Malac genijalac” predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. "Malac genijalac" se zasniva na mentalnoj aritmetici, koja predstavlja provereni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja. Programi mentalne aritmetike potiču iz Istočne Azije i dugi niz godina su u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja širom sveta.

"Malac genijalac" želi da nastavi širenje na teritoriji Srbije i na regiju bivše Jugoslavije, te je kreiran frašnizni paket škole mentalne aritmetike "Malac genijalac". Franšizu "Malac genijalac" nudimo zainteresovanima u svim gradovima Srbije, ali i zainteresovanim partnerima za master franšizu u ostalim zemljama regije.

Nudimo Vam celokupni franšizni paket, osmišljen i testiran u više desetina postojećih škola. "Malac genijalac" je posao "sa misijom" -- posao u kome ćete svakodnevno uživati, ali i posao koji će Vam, uz razumne investicije za pokretanje posla, omogućiti brz povraćaj investiije i zaradu.

Sopstvene poslovnice

4 (Beograd, Srbija)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

65 (Srbija), 23 (Bosna i Hercegovina), 11 (Crna Gora), 10 (Mađarska), 4 (Hrvatska), 1 (Švajcarska), 1 (Slovačka), 1 (Slovenija), 1 (Rumunija); SAD, Kanada, Malta
 

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Ulaskom u sistem, primalac franšize dobija:

 • znanje i pravo da koristi metode mentalne aritmetike
 • obuku (obuka za predavače je obavezna i traje oko 15 dana)
 • pravo korišćenja žiga
 • know-how
 • udžbenike
 • patentirane internet portale 
 • sve potrebne aplikacije
 • teritorijalni ekskluzivitet (s pravom preče kupovine u trenutku kad se ukaže potreba za novim centrom) 
 • konstantnu podršku centrale
 • marketinšku podršku 

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Ulazna franšizna naknada: Zavisno od veličine mesta - na upit
 • Mesečna naknada: 5% od mesečne školarine
 • Franšizni ugovor se potpisuje na pet godina, uz mogućnost besplatnog produženja nakon isteka ugovornog perioda.
 • Ukupno očekivana visina investicija u uređivanje i opremanje prostora: cca 3.000 EUR

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Primalac franšize treba da obezbedi prostor sa najmanje dve sobe (učionice) u kojima bi moglo da se smesti od 6 do 12 đaka. Učionice treba da opremi stolovima i stolicama, belom magnetnom tablom, projektorom ili televizorom, velikim učiteljskim abakusom, a za predavača je neophodan i laptop. 

Primalac franšize ne mora nužno da ima iskustva iz oblasti obrazovanja, ali je poželjno. To mogu da budu i preduzetnici koji već rade sa decom – vlasnici škola stranih jezika ili predškolskih ustanova. Primalac, pak, ima obavezu da zaposli stručni kadar – predavači moraju biti iz oblasti obrazovanja (vaspitači, učitelji ili profesori). 


INFORMACIJE O DAVAOCU

Malac Genijalac

Avijatičarski trg broj 8, I sprat, Beograd

+381 65 388 11 88

info@malacgenijalac.com

malacgenijalac.com

Kontakt osoba za kandidate

Vladimir Novicki

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Malac genijalac. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.