TUDORS

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

TUDORS je brend namenjen muškarcima različitih dobi, zanimanja i modnih ukusa. Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir-mašne, dugmad za manžetne i druge brojne dodatke. Cene u TUDORS radnjama su više nego pristupačne, čime kupcima pružamo best value for money na tržištu – fantastičan odnos cena/kvalitet.

Brend je nastao u Turskoj pre nekoliko godina, i to kao mala porodična firma, ali je u izuzetno kratkom periodu firma postala poznata širom Evrope i Bliskog istoka. Trenutno posluje u 218 radnji širom sveta (Turska, Irak, Iran, Liban, Pakistan, UAE, Kipar, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska i BIH) i širi se nesmanjenom dinamikom.

TUDORS je na tržištu regije prisutan od juna 2014. godine, a za razvoj brenda zadužena je kompanija BJN, koja i sama upravlja najvećim brojem radnji ovoga brenda.

Zainteresovanim partnerima nudimo mogućnost franšizne saradnje u svim zemljama regije.

Naša franšiza vam omogućava pristup know-how-u neophodnom za opremanje radnje i uspešnu prodaju. Pružamo vam podršku u radu i obezbeđujemo kvalitetan marketing. Sama franšiza je depozitnog tipa – franšizni partneri plaćaju artikle tek po prodaji. Stoga tražimo partnere koji su u stanju da obezbede izuzetno atraktivne lokacije, koje će omogućiti dobru vidljivost brenda  i veliku prolaznost kupaca.

Sopstvene poslovnice

13 (u Srbiji)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

1 (Srbija), 2 (Crna Gora), 1 (Mađarska), 2 (Hrvatska), 1 (Bosna i Hercegovina), 4 (Makedonija), 1 (Bugarska)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • pravo korišćenja brenda
  • know-how
  • vizuelni identitet – opremanje radnje
  • uredno snabdevanje
  • plaćanje robe po prodaji

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • bez franšiznih naknada
  • opremanje radnje: cca 300 EUR/m2 (uključujući inventar i opremu)
  • bankarska garancija na iznos od 30.000 EUR

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Neophodna je izuzetno ATRAKTIVNA lokacija, u šoping centru ili na prometnim centralnim gradskim ulicama.
  • Mogućnost obezbeđivanja bankarske garancije/depozita

INFORMACIJE O DAVAOCU

BJN d.o.o.

Požeška 58/7, 11030 Beograd

+381 11 305 77 54

office@bjn.rs

tudors.rs

Kontakt osoba za kandidate

Bojan Mitić (srpski

engleski)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno TUDORS. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.