TUDORS

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

TUDORS je brend namenjen muškarcima različitih dobi, zanimanja i modnih ukusa. Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir-mašne, dugmad za manžetne i druge brojne dodatke. Cene u TUDORS radnjama su više nego pristupačne, čime kupcima pružamo best value for money na tržištu – fantastičan odnos cena/kvalitet.

Brend je nastao u Turskoj pre nekoliko godina, i to kao mala porodična firma, ali je u izuzetno kratkom periodu firma postala poznata širom Evrope i Bliskog istoka. Trenutno posluje u 218 radnji širom sveta (Turska, Irak, Iran, Liban, Pakistan, UAE, Kipar, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska i BIH) i širi se nesmanjenom dinamikom.

TUDORS je na tržištu regije prisutan od juna 2014. godine, a za razvoj brenda zadužena je kompanija BJN, koja i sama upravlja najvećim brojem radnji ovoga brenda.

Zainteresovanim partnerima nudimo mogućnost franšizne saradnje u svim zemljama regije.

Naša franšiza vam omogućava pristup know-how-u neophodnom za opremanje radnje i uspešnu prodaju. Pružamo vam podršku u radu i obezbeđujemo kvalitetan marketing. Sama franšiza je depozitnog tipa – franšizni partneri plaćaju artikle tek po prodaji. Stoga tražimo partnere koji su u stanju da obezbede izuzetno atraktivne lokacije, koje će omogućiti dobru vidljivost brenda  i veliku prolaznost kupaca.

Sopstvene poslovnice

13 (u Srbiji)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

1 (Srbija), 2 (Crna Gora), 1 (Mađarska), 2 (Hrvatska), 1 (Bosna i Hercegovina), 4 (Makedonija), 1 (Bugarska)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • pravo korišćenja brenda
  • know-how
  • vizuelni identitet – opremanje radnje
  • uredno snabdevanje
  • plaćanje robe po prodaji

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • bez franšiznih naknada
  • opremanje radnje: cca 300 EUR/m2 (uključujući inventar i opremu)
  • bankarska garancija na iznos od 30.000 EUR

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Neophodna je izuzetno ATRAKTIVNA lokacija, u šoping centru ili na prometnim centralnim gradskim ulicama.
  • Mogućnost obezbeđivanja bankarske garancije/depozita

INFORMACIJE O DAVAOCU

BJN d.o.o.

Požeška 58/7, 11030 Beograd

+381 11 305 77 54

office@bjn.rs

tudors.rs

Kontakt osoba za kandidate

Bojan Mitić (srpski

engleski)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno TUDORS. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.