Prirodnom kozmetikom do kupaca

Franšizni partner za tržište Srbije / Tim kompanije Triple Jump
Subota
15.06.2019.
U Beogradu su do sada otvorene dve prodavnice britanskog brenda The Body Shop. Primalac franšize za tržište Srbije je kompanija Triple Jump Group.
 

Prvi prodajni objekat britnskog brenda prirodne kozmetike The Body Shop otvoren je krajem maja 2019. u tržnom centru Ada Mall, a druga radnja, početkom juna u Delta City-u, obe u Beogradu.

Prema rečima predstavnika The Body Shop-a, i kupcima u Srbiji će ponuditi svoje čuvene proizvode, kao i neke od novih artikala, a kompanija Triple Jump Group je njihov franšizni partner i biće zadužena za poslovanje na ovom tržištu. 

– Radujemo se dolasku našeg brenda u Srbiju. Verujemo da će nam uvid u navike srpskih potrošača pomoći da pružimo naše proizvode i ugodimo tržištu Srbije – izjavila je prilikom otvaranja prve radnje Sara Džekson, Franchise Account Director za The Body Shop EMEA.

– Veoma nam je drago da, kroz otvaranje još jedne prodavnice u Beogradu, potrošačima u Srbiji možemo da ponudimo jedinstvene The Body Shop proizvode. Reakcije kupaca su izuzetno pozitivne, od ranije su već i bili upoznati sa asortimanom, a nama je zadovoljstvo što postajemo deo srpske kozmetičke kulture – rekla je Sanja Todorović, potpredsednica kompanije Triple Jump Group, na otvaranju radnje u Delta City-u.

The Body Shop je osnovan u Brajtonu, u Engleskoj 1976. godine. Danas, imaju 3.000 prodavnica širom sveta. Zajedno sa kompanijama Aesop i  Natura, The Body Shop je deo globalne kozmetičke grupe Natura & Co, posvećene stvaranju pozitivne ekonomije, društvenim promenama i promenama u životnoj sredini.

The Body Shop je poznat  kao začetnik upotrebe prirodnih sastojaka u kozmetičkim i toaletnim proizvodima, ali i po svom etičkom poslovanju. Osnivačica Anita Rodik obilazila je ceo svet pronalazeći najbolje, etički proizvedene sastojke kako bi kreirala veliki asortiman proizvoda inspirisanih prirodom. The Body Shop je bio prvi međunarodni kozmetički brend koji je pokrenuo pitanje korišćenja životinja u svrhu testiranja kozmetičkih proizvoda, i sakupio podršku potrošača za zabranu u Evropi.


The Body Shop / Originalni britanski brend prirodne kozmetike odsada i u Srbiji
Vesna Lapčić
saradnik