Priznanje za kvalitet

Promocija, ključ uspeha
Promocija, ključ uspeha / Husse danas širom sveta ima više od 1.500 primalaca franšize i distributera koji su zaduženi za prodaju, promociju i dostavu hrane
Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, usluzi i posvećenosti primalaca franšize, brend Husse je nedavno proglašen za „omiljeni brend“ vlasnika kućnih ljubimaca.
 

Husse, švedski proizvođač i distributer hrane za kućne ljubimace, dobio je nagradu na globalnom nivou „Brend godine 2019-2020“ u kategoriji ishrane za mačke i pse po izboru Svetskog foruma brendova (The World Branding Forum).

Nagrada je dodeljena brendu Husse na osnovu glasova 95.000 vlasnika kućnih ljubimaca iz 38 zemalja. – Za nagradu su zaslužni svi primaoci franšize i distributeri brenda Husse širom sveta. Takođe, zahvaljujemo se svim lojalnim potrošačima širom sveta – poruka je koju su poslali iz kompanije Husse po dobijanju nagrade.

Hrana i proizvodi brenda Husse ne mogu se, naime, kupiti u klasičnim pet shopovima ili drugim prodavnicama. Da li će se i koliko potrošča uveriti u kvalitet ove hrane i proizvoda, zavisi, zapravo, od zalaganja, marketinških veština i komunikativnosti primalaca Husse franšize – lokalnih preduzetnika koji su zaduženi za prodaju, promociju i dostavu hrane na tačno određenim teritorijama. Husse danas ima više od 1.500 primalaca franšize i distributera širom sveta.

Saša Milutinović, primalac master franšize ovog brenda za teritoriju Srbije, kaže da i njima, kao članovima Husse porodice, ovakvo priznanje znači mnogo u poslovanju. – Nagrada pokazuje da je centralna kancelarija uložila u sam kvalitet proizvoda i brenda, ali i to da svi mi, koji smo u franšiznom sistemu Husse, radimo kvalitetno svoj deo posla – kaže Milutinović.

Da podsetimo, Husse je i najveći franšizni sistem u svojoj branši i jedna od najuspešnijih evropskih franšiza. Ova švedska kompanija, osnovana 1987, poznata je po visokokvalitnoj hrani za pse, mačke i konje. Od ostalih proizvođača hrane izdvojili su se po dodatnoj usluzi – besplatnoj dostavi hrane na kućnu adresu. 

Franšiznu mrežu Husse razvija u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji i, samim tim, jedna je od retkih franšiza koja je prisutna u svim zemljama ovog regiona.