Sigurnost uz iskusnog partnera

Kompletno obezbeđenje
Kompletno obezbeđenje / Uz ugradnju alarma, Signal 88 nudi i mobilne patrole, kao i uslugu obezbeđenja manifestacija
Četvrtak
26.09.2019.
Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Dalji razvoj franšizne mreže sada, pak, kreće od Mađarske.
 

Signal 88 Security je američka kompanija osnovana 2003. koja pruža usluge obezbeđenja. Pored ugradnje alarmnih sistema, kompanija nudi i uslugu mobilnog obezbeđenja objekta (uz pomoć motorizovanih patrola), naročito kad se radi o klijentima iz komercijalnog sektora (hoteli, industrijski kompleksi, škole, tržni centri). Pružaju i usluge obezbeđenja manifestacija i raznih događaja.

Pored razvoja osnovnog biznisa, od 2008. nude i franšizu – danas imaju više od 120 primalaca franšize i 350 franšiznih poslovnica u četiri zemlje – Sjedinjenim Državama, Kanadi, Australiji i Velikoj Britaniji. Iako su dosada bili usmereni na zemlje engleskog govornog područja, nedavno su u Budimpešti održali prvu promotivnu konferenciju o mogućnostima i uslovima franšizne saradnje, kada su i najavili da traže ekskluzivnog partnera koji bi posao razvijao u Mađarskoj.

Na uspeh kompanije, kako su istakli, uticala su tri ključna faktora, tri postulata na kojima počiva poslovni model – tehnologija, rad na brendu i razvoj franšizne mreže. Primalac ove franšize, nakon što potpiše ugovor i postane deo mreže, dobija pristup poslovnom i profesionalnom usavršavanju, kao i sveobuhvatni sistem podrške koji pokriva marketing, prodaju, tehnologiju, održavanje, ljudske resurse, naplatu računa i administraciju.

Prema dosadašnjem iskustvu, poslovnica kojom upravlja franšizni partner, nakon pet godina poslovanja, u proseku generiše prihod veći od pola miliona evra.