Postanite ovlašćeni STIHL specijalizovani prodavac-servis

STIHL
STIHL / Nove partnere tražimo širom Srbije i Crne Gore. Pridružite se uspešnom STIHL timu!
Kompanija STIHL, vodeći svetski proizvođač motornih testera i uređaja za poljoprivredu, šumarstvo, hortikulturu, kao i građevinsku industriju prisutna je u Srbiji od 2013.godine.
 

Od osnivanja kompanija STIHL koristi revolucionarnu tehnologiju i inovativne ideje. U istoriji dugoj 96 godina vrhunska tehnologija i kvalitet postali su sinonim za brend STIHL. U više od 160 zemalja, STIHL proizvodi pomažu ljudima u radu sa prirodom i u prirodi – što je dovelo brend na 1. mesto proizvođača motornih testera širom sveta. Prodajnu mrežu STIHL grupe čini 41 kompanija, oko 120 uvoznika i više od 54 000 ovlašćenih prodajnih mesta u preko 160 zemalja.

Ukoliko mislite da bi STIHL bio dobar izbor za Vas i Vaše kupce, popunite obrazac iz nastavka. Nove partnere tražimo širom Srbije i Crne Gore. Pridružite se uspešnom STIHL timu!

U Srbiji i Crnoj Gori kompanija STIHL posluje kroz specijalizovanu mrežu na više od 150 ovlaščenih prodajno-servisnih mesta. Naše proizvode smo poverili preduzetnicima u lokalnom vlasništvu uz našu podršku.

Bilo da već imate svoju prodavnicu srodnog asortimana ili želite da započnete biznis, imate mogućnost da postanete STIHL ovlašćeni prodavac-serviser. Molimo Vas da popunite kontakt obrazac iz nastavka.

Nove partnere tražimo širom Srbije i Crne Gore. Pridružite se uspešnom STIHL timu!

STHIL d.o.o.
Tel: + 381 11 655 6387, Email: office@stihl.rs Batajnicki drum 194b, 11081 Beograd-Zemun Srbija


Saznajte više
Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Stihl doo. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!
Saznajte više
If you see this, leave this form field blank