Postanite ovlašćeni STIHL specijalizovani prodavac-servis

Ukoliko mislite da bi STIHL bio dobar izbor za Vas i Vaše kupce, možete postati STIHL specijalizovani prodavac-serviser. Nove partnere tražimo širom Srbije i Crne Gore. Pridružite se uspešnom STIHL timu!
Kompanija STIHL, vodeći svetski proizvođač motornih testera i uređaja za poljoprivredu, šumarstvo, hortikulturu, kao i građevinsku industrijum prisutna je u Srbiji od 2013.godine.
 

​Od osnivanja kompanija STIHL koristi revolucionarnu tehnologiju i inovativne ideje. U istoriji dugoj 96 godina vrhunska tehnologija i kvalitet postali su sinonim za brend STIHL. U više od 160 zemalja, STIHL proizvodi pomažu ljudima u radu sa prirodom i u prirodi – što je dovelo brend na 1. mesto proizvođača motornih testera širom sveta. Prodajnu mrežu STIHL grupe čini 41 kompanija, oko 120 uvoznika i više od 54 000 ovlašćenih prodajnih mesta u preko 160 zemalja.

Ukoliko mislite da bi STIHL bio dobar izbor za Vas i Vaše kupce, pročitajte tekst u nastavku uz informacije na koji način možete postati STIHL specijalizovani prodavac-serviser. Nove partnere tražimo širom Srbije i Crne Gore. Pridružite se uspešnom STIHL timu!

U Srbiji i Crnoj Gori kompanija STIHL posluje kroz specijalizovanu mrežu na više od 150 ovlaščenih prodajno-servisnih mesta.

Na koji način se može postati deo STIHL prodajne mreže?

Prvi korak ka tome da postanete deo naše specijalizovane mreže jeste da nam se javite e-mailom ili telefonom. Bilo da već imate svoju prodavnicu srodnog asortimana ili želite da započnete biznis, imate mogućnost da postanete STIHL ovlašćeni prodavac.

Na koji način edukujete i uvodite saradnike u poslovanje?

STIHL uvek svoje internacionalno iskustvo i znanje deli sa specijalizovanim prodavcima. Naš tim svim partnerima daje podršku počevši od inicijalne obuke prodajnog i servisnog osoblja, preko odabira asortimana i uređenja prodajnog prostora i servisa prema svetskim standardima kompanije. U savremenom trening centru u Beogradu, organizujemo obuke za prodajno i servisno osoblje kroz praktičan rad sa određenim grupama proizvoda. Jednom kada postanete STIHL ovlašćeni prodavac, kompanija obezbeđuje obuke o novim proizvodima i informacijama o tehničkim inovacijama koje su konstanta kod nas. Vrlo često učestvujemo u finansijskom opremanju radnje, kako bi ulazak u zajednički pohod, našim partnerima bio što lakši.

Na koji način je kompanija posvećena razvoju i kvalitetu proizvoda?

Na razvoju STIHL proizvoda svakodnevno radi preko 400 vrhunskih inženjera, kako bi naše mašine bile jednostavne za korišćenje, efikasne i bezbedne. Nezavisne evropske laboratorije konstantno vrše testiranje testiranje STIHL proizvoda u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. STIHL uređaji, vrlo često prevazilaze propisane standarde i očekivanja, što potvrđuju milioni zadovoljnih korisnika. STIHL poseduje preko 2 300 patenata ili patentnih prijava širom sveta, uz neprestano inoviranje proizvoda i usluga za nove generacije. STIHL je prepoznatljiv po dobrom servisu i tehničkoj podršci. Vaša mašina će raditi efikasno dug niz godina. Maksimalna pouzdanost čak i u teškim uslovima je nešto što se podrazumeva za STIHL proizvode,

Po čemu se saradnja sa STIHL kompanijom razlikuje od drugih veleprodaja na našem tržištu?

Saradnja sa nama predstavlja selektivni distributivni sistem po kome postoje određeni uslovi i standardi kvaliteta rada koji moraju da se poštuju. Naš sistem obuka, dostave robe, pokrivenost tržišta marketingom i gotova rešenja su gotovo ista kao u franšiznom poslovanju, ali je razlika u tome što mi ne naplaćujemo franšizu. U razvoj modernog poslovanja ulažemo zajedno i brinemo o profitabilnosti mreže i svakog pojedinačnog partnera.

Koliko je bitan način izlaganja robe u maloprodajnom objektu, kada je reč o vašoj industriji?

Zadatak naše mreže je da kupcu obezbedi na prvom mestu savet, a zatim i uživanje u kupovini. Svaki STIHL prodajni objekat obezbeđuje dobru atmosferu, uživanje u kupivini i inspiraciju. Sve ono što brend obećava, vidi se upravo na mestu prodaje. STIHL i putem mrčendajzinga ispunjava obenjaće o brendu, a to su: dugovečnost, kvalitet, saveti, uputstva i usluga.

O kompaniji STIHL

STIHL grupa razvija, proizvodi i distribuira uređaje za profesionalno šumarstvo i poljoprivredu, kao i za održavanje bašte i prostora, građevinski sektor i privatne vlasnike bašti. STIHL obavlja proizvodnju u vlastitim pogonima u sedam zemalja: Nemačka, SAD, Brazil, Švajcarska, Austrija, Kina i Filipini. Od 1971. godine, kompanija STIHL je vodeći svetski brend za prodaju motornih testera. Kompanija je osnovana 1926. godine sa sedištem u mestu Waiblingen blizu Štutgarta.

Zašto STIHL:

  • Uvrstite brend premijum kvaliteta u svoj prodajni asortiman
  • Iskoristite kompletnu podršku naše kompanije za modernizaciju poslovanja
  • Istaknite se ponudom u odnosu na konkurenciju

STIHL – Moderan koncept saradnje

  • Podrška u inicijalnoj investiciji
  • Uvid u kompletno poslovanje i poručivanje robe 24/7 preko B2B portala
  • Besplatna isporuka za 24h na adresu Vašeg prodajnog mesta
  • Marketing podrška i oglašavanje
  • Edukacija Vašeg prodajnog i servisnog tima

STHIL d.o.o.
Tel: +381 (0)11 696 09 00, Email: office@stihl.rs Prekonoška 24, 11077 Novi Beograd, Srbija

Nove partnere tražimo širom Srbije i Crne Gore. Pridružite se uspešnom STIHL timu!


U Srbiji i Crnoj Gori kompanija STIHL posluje kroz specijalizovanu mrežu na više od 150 ovlaščenih prodajno-servisnih mesta.