Oglašavanje na portalu Franchising.rs

Franchising.rs
Franchising.rs / Dobra posećenosti i jasna ciljna grupa čitalaca čini Franchising.rs portal pogodnim mestom za ciljano obraćanje i predstavljanje franšiznih sistema koji tragaju za kandidatima za primaoce svojih franšiza ili partnerima u Srbiji.
Sreda
20.04.2022.
Predstavite svoj franšizni/partnerski sistem na Franchising.rs portalu, obratite se preduzetnicima i svima onima koji to žele da postanu, i lakše dođite do pravih partnera za svoj franšizni ili partnerski sistem.
 

Vaš franšizni sistem možete predstaviti na Franchising.rs portalu putem Kataloga franšiza, prezentacija, putem banera ili plaćenim člancima - advertorialima. 

1. Oglašavanje/registracija u Katalogu franšiza i partnerskih sistema

Najjednostavniji i najpristupačniji način predstavljanja na portalu jeste registracija u Katalogu franšiza. 
Katalog sadrži listu brendova (franšiznih ili partnerskih sistema) koji su razvrstani po:
1)  tipu ponude (da li tragate za primaocem master franšize, primaocima jediničnih franšiza ili za partnerima  - bilo koji oblik partnerske saradnje);  
2) tipu delatnosti (da li je u pitanju trgovina ili usluge), koje su razvrstane u najpopularnije branše. 

Nudimo vam 3 opcije za oglašavanje u Katalogu:

1. BASIC - osnovno predstavljanje u Katalogu franšiza, po ceni od 12.000 din za period od godinu dana. 
Vaš brend će biti izlistan u Katalogu franšiza u periodu od godinu dana. 

2. PLUS - predstavljanje u Katalogu franšiza, po ceni od 21.000 din za period od godinu dana. 
Pored pozicije u Katalogu, garantujemo objavu najmanje jednog članka o franšiznom sistemu, napisanog od strane stručnih saradnika portala, a takav članak će puno detaljnije opisati vaš sistem i približiti ga zainteresovanoj publici. Dodatno, na bazu registrovanih kandidata ćemo poslati vašu ponudu. 

3. ADVANCED - naprednije predstavljanje u Katalogu franšiza, po ceni od 24.000 din za period od godinu dana. Ova opcija uključuje i prikaz Youtube videa u Katalogu, i objavu dva garantovana članka o sistemu na portalu, kao i sladnje ponude na bazu registrovanih kandidata.

Svaka od navedenih opcija podrazumeva ažuriranje kataloga tokom plaćenog perioda - katalog se ažurira (broj poslovnica, izmene u tekstu, itd) svaki put kada nam dostavite ažurirane podatke o vašem sistemu.
Redakcija može objaviti tekst ili i više tekstova o sistemu i u slučaju BASIC opcije, kao i u PLUS i ADVANCED opciji, ali je to isključivo stvar redakcijske odluke i prioriteta.  
Slanje ponuda na bazu registrovanih kandidata vrši se jedanput u toku plaćenog perioda. Ponuda se šalje kandidatima koji su prijavili interes za branšu u kojoj posluje vaš sistem. 
Svi navedeni iznosi su bruto (ukupni) iznosi za plaćanje. Aktiviranje kataloga se vrši po prijemu uplate. 

Za sve dodatne informacije ili za naručivanje vaše pozicije u Katalogu, popunite formu ispod ili zatražite da vas kontaktiramo.

2. Oglašavanje banerima i prezentacijama sistema 

Kompleksniji alat za predstavljanje franšiznih/partnerskih sistema jesu baneri i prezentacije sistema. Baneri se prikazuju na svakoj stranici portala, na desnoj strani -  uvek su vidljivi čitaocima i stoga podižu atraktivnost i generišu daleko veću vidljivost ponude.
Baner može biti linkovan na posebnu stranicu na portalu - Prezentaciju sistema - ili može biti linkovan na Katalog franšiza ili na bilo koju vašu eksternu web stranicu , a koja sadrži podatke o franšiznoj ponudi. 
Prezentacija sistema je, pak, namenski napravljena stranica na našem portalu. Za razliku od Kataloga, prezentacija nije standardizovana, što znači da može sadržati više sadržaja i detaljnijih informacije o sistemu - više fotografija, tabela, video-klipova (Youtube), grafike, tabele... 
Posebno je važno da svaka prezentacija sadrži "Formu za apliciranje kandidata", koja se kreira shodno vašim potrebama, i koja služi za prikupljanje više podataka o kandidatima. Time je prezentacija kvalitetan alat za pred-selekciju kandidata – ovakvom formom možete da prikupite sve one podatke o kandidatu koji će vam pomoći da bolje procenite mogućnost saradnje i potom kontaktirati one kandidate koji odgovaraju vašim standardima i očekivanjima. 

Cena ovakvog predstavljanja je 3.000 RSD mesečno (ukoliko je u pitanju samo baner, koji se potom linkuje na Katalog franšiza ili na vaše web stranice) ili 5.000 RSD mesečno za baner i prezentaciju sistema.  

Postoji i opcija oglašavanja TOP BANERIMA - banerima u zaglavlju portala. Više informacija na upit.

3. Advertoriali - plaćeni članci sa garantovanom pozicijom na portalu

Plaćeni tekstovi, tzv. advertorijali ili PR tekstovi jesu dobar način da se tekstom odnosno člankom (koji ste sami napisali kao oglasni članak, ili smo ga mi napisali za vas - uz dodatnu naknadu) obratite kandidatima. Efikasan je dodatni način za komunikaciju sa kandidatima zato što članak često sadrži više informacija od bilo koje forme reklame, a može imati razne forme - recimo da može predstavljati priču o uspešno ostvarenoj saradnji, a ne samo opis sistema. Ovakvi tekstovi su jasno označeni i obeleženi, tako da čitaoci nikada ne budu u zabludi šta je članak redakcije a šta plaćeni članak (advertorijal).

Cena zavisi od perioda zakupa (perioda u kojem će takav tekst biti vidljiv na naslovnoj strani portala), i od pozicije (da li je sa fotografijom ili bez) kao i od toga da li tekst pišete sami ili želite da ga za vas napišemo mi. Minimalan period zakupa je nedelju dana, a cene počinju 2.400 RSD (za advertorial bez fotografije) do 4.000 RSD (za advertorial sa fotografijom) za nedelju dana emitovanja. Naknada za pisanje advertoriala definiše se na upit, kada saznamo više o vrsti članka koji želite da plasirate. 

4. Usluge predstavljanja na Franchising. portalima van Srbije

Ukoliko planirate da širite poslovanje van granica Srbije, možete se predstaviti i na našim portalima u jednoj od 16 zemalja u kojima poslujemo, a pre svega na našim portalima u zemljama Adriatic regije - Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija i Slovenije. 

Za detaljne informacija je najbolje da nam se obratite - kako bismo vam definisali tačnu cenu, jer ona bitno zavisi od toga o kojem broju zemalja se radi (postoji popust za oglašavanje na više portala). 

Kako da se predstavite ili dobijete ponudu?

Molimo vas da popunite formu ispod i naručite svoje predstavljanje, ako želite Katalog franšiza ili banere. Ako želite namensku ponudu - takođe popunite formu, pa ćemo vas kontaktirati, jer svaki sistem ima drugačije potrebe i zato je važno da razgovaramo i da potom dobijete ponudu koja je prilagođena vašim potrebama.


Kontakt podaci
Kontakt podaci
Oglašavanje - naručivanje
Oglašavanje - naručivanje
Više informacija
Više informacija
If you see this, leave this form field blank

POPULARNO NA FORUMU

Definicija franšizinga

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

5 komentara
poslednji 25.01.2022.
Šta je to franšiza?

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

1 komentara
poslednji 25.01.2022.
Definicija franšizinga

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

5 komentara
poslednji 25.01.2022.
Međusobno poverenje i podrška

Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno...

1 komentara
poslednji 25.01.2022.
Kako izabrati a ne zažaliti?

Da li predlazete da biznis plan radimo sami ili da angazujemo pomoc?

1 komentara
poslednji 30.12.2020.
Vreme je da se dobro promisli i dela

Dobar tekst. Retko gde možemo naći ovoliko detalja za obe strane franšiznog ugovora u kriznim situacijama kao što je ova situacija sa Korona virusom. Predlažem da ovakvih...

1 komentara
poslednji 23.03.2020.
Poljske franšize spremne za izvoz

Tražim respektabilnu Kompaniju koj želi poslovnu saradnju na poslovnom projektu Otvaranje Renta Car Kompanije u Bosni i Hercegovini grad Sarajevo za VIP kupce korisnike...

1 komentara
poslednji 25.08.2016.
Kontakt

Agresivniji povratak na Selo mladih iz grada.u Kovilj.

1 komentara
poslednji 12.05.2015.