Nekretnine u svim krajevima sveta

Century 21 posluje i u ovom regionu, preko svog primaoca master franšize – kompanije Century 21 Srbija, koja je nosilac prava za teritoriju Srbije i Crne Gore.
Sreda
12.11.2014.
Century 21 širi svoj „globalni otisak“. Nove franšize su uspostavljene u Aziji, Africi i Južnoj Americi.
 

Američka kompanija Century 21 Real Estate, jedan od najvećih franšiznih sistema za posredovanje nekretninama, nedavno je svojoj globalnoj mreži dodala i franšizne poslovnice u Kambodži, Indiji, Peruu, i Tunisu. – Širenje brenda na ovim prostorima deo je naših strateških planova za razvoj na globalnom nivou. Što je najvažnije, to ukazuje na poverenje sa kojim preduzetnici iz celog sveta ulaze u posao sa nekretninama. Zapravo, njihovo uverenje da će prihvatanjem poslovnog modela kompanije Century 21 postići željene poslovne rezultate – izjavio je Rik Dejvidson, predsednik i izvršni direktor kompanije Century 21 Real Estate. 

U septembru prošle godine, na Century 21 Međunarodnoj konferenciji primalaca master franšize, održanoj u Diseldorfu u Nemačkoj, kompanija je najavila i pokretanje jedinstvene web stranice – century21global.com. Kako je ovih dana objavljeno, u tih prvih godinu dana, na sajtu je postavljeno oko 300.000 ekskluzivnih oglasa za nekretnine iz čitavog Century 21 sistema, što je generisalo i značajno veći broj klijenata koji su pronašli i sarađivali sa brokerima franšiznih Century 21 poslovnica na lokalnim tržištima.

Ljudi širom sveta prepoznaju naš brend, a naše agente doživljavaju kao vredne i pouzdane partnere. Zahvaljujući takvom osoblju i franšiznim poslovnicama, investitori i klijenti koji kupuju nekretnine, bilo na razvijenim, bilo na tržištima u razvoju, ne samo što mogu lako da pronađu novi dom ili priliku da investiraju na lokalnim tržištima, već i da komuniciraju na jeziku ili koriste valutu na koju su navikli – dodaje Dejvidson.

U franšiznom sistemu Century 21 danas posluje oko 7.000 franšiznih agencija u skoro 80 zemalja širom sveta, u kojima radi više od 102.000 profesionalnih brokera. Century 21 posluje i u ovom regionu, preko svog primaoca master franšize – kompanije Century 21 Srbija, koja je nosilac prava za teritoriju Srbije i Crne Gore. Pod ovim brendom u Srbiji i Crnoj Gori za sada posluje deset agencija – po pet u svakoj.


POPULARNO NA FORUMU