Astrum

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Astrum je proizvođač inovativne, robusne ali pristupačne potrošačke elektronike, na globalnom nivou. Bilo da se radi o mobilnoj opremi, audio uređajima, IT opremi ili LED svetiljkama, Astrum je uložio puno napora da izbegne kompromis između inovacija, kvaliteta i cene - kao rezultat toga, Astrum nudi robusne, pouzdane, a ipak pristupačne, visokotehnološke uređaje, i to širom sveta.

Astrum direktno, putem ogranaka matične kompanije, posluje u Južnoj Africi, Kini, Australiji, Bangladešu, Egiptu, Fidžiju i Mađarskoj, a kroz mrežu partnera smo prisutni u 18 zemalja širom sveta. Astrum centar za istraživanje i razvoj nalazi se u Šenženu, Kina. 

Astrum razvija i prodaje audio opremu, dodatnu opremu za laptopove, računarske komponente, kablove i konektore, kontrolere za igre, drugu pametnu dodatnu opremu, dodatnu opremu za mobilne telefone, baterije i punjače, pametne uređaje i rešenja za robotiku.

Istorijat

Astrum je  2010. godine osnovao g. Manoj Kumar Pansari, i od tada je predsednik kompanije. Od svog početka kompanija nastoji da se proširi širom sveta. Centar za istraživanje i razvoj otvoren je u Šenženu 2010. godine, i do sada je osvojila više globalnih nagrada za svoje proizvode - Asia Business Achiever Award u 2017. godini, više nagrada na DT Awards u 2019. godini (za brend prenosnih zvučnika za najbolji kvalitet, najbolji asortiman kvalitetnih Power Bank uređaja i  nagradu za najbrže rastući brend pametnih uređaja), Specijalna nagradu za dodatke za mobilnost za najbolju marku u Indiji 2019. godine, itd. 

Proizvodnja

Proizvodnja Astruma se odvija u više proizvodnih jedinica u Hong Kongu, Indiji i Kini, a istraživanje i razvoj se sprovode u Šenženu, Kina, što doprinosi novim proizvodima. Samo pogon u Tirupatiju, Andhra Pradesh, Indija se prostire na preko 16.000 kvadratnih metara. 

Linije proizvoda 

Kategorije: Audio, pametni uređaji, napajanja, povezivanje, računarstvo i On-Wheels odnosno na-točkovima. 

Audio: U ovoj kategoriji nudimo žičane i bežične slušalice (headphones i earphones), prenosne zvučnike, kućne zvučnike i TWS.
Pametni uređaji: Svi nosivi uređaji, uređaji za zdravlje i fitnes, tableti, sportske kamere, pročišćivači vazduha, kućna automatizacija i interaktivni uređaji između ljudi i vozila. Ukratko, svi uređaji koji podržavaju APP
Napajanje: Imamo baterije za punjenje, punjače za putovanja, mobilne punjače, bežične punjače i punjače za laptop.
Connect/povezivanje: U ovoj kategoriji nudimo mobilne kablove za punjenje i sinhronizaciju, audio kablove, kablove za prikaz, mrežne kablove, adaptere i pretvarače.
Računarstvo: U ovoj grupi nudimo tastature, miševe, kombinovane setove tastatura i miševa, monitoer, SMPS, ormariće, kućišta HDD -a, mrežne proizvode, kontrolere za igre i druge periferije. U ostalim perifernim uređajima imamo proizvode što su USB čvorišta, čitači kartica, skeneri, UPS-evi itd.
Na-točkovima: Kontrolne kamere, Car jump starteri, punjači za automobile, držači mobilnih automobila i FM predajnici.
Takođe, nudimo i druge proizvode koji nisu kategorisani - kao tonere za štampače, baterije za prenosne računare, kućišta za računare itd.

Tražimo nacionalne i/ili multinacionalne distributere. Svaki partner koji poruči minimalnu količinu proizvoda (MOQ) može postati naš distributer. 

Sopstvene poslovnice

Kina, Indija, Dubai, Australija, SAD, Brazil, Južna Afrika, Filipini

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Trenutno smo prisutni u 18 zemalja širom sveta.

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Najbolje dostupne cene za nabavku Astrum proizvoda
  • Brend visibility - nudimo vam vidljivost i prepoznatljivost našeg brenda (društveni mediji i veb stranice na evropskom nivou)
  • aktivnosti e-trgovine (Amazon).
  • sva neophodna tehnička podrška.
  • Marketing materijal - najnovije brošure o proizvodima, medijski kompleti
  • PR (prisustvo u medijima putem članaka i drugih kanala).

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

MOQ je 30.000 eura (minimalna količina naručenih proizvoda). 


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

-


INFORMACIJE O DAVAOCU

Astrum Holdings Ltd

1618 Asia Trade Centre, 79 Lei Muk Road, Kwai Chung, New Territories, Hong Kong

tomislav.despic@tojoy.com

astrumworld.com

Kontakt osoba za kandidate

Tomislav Despić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Astrum. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.