Verbatoria

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Nudimo franšizu biznisa za analizu neurometrijske sposobnosti odnosno merenje koeficijent talenta (TQ).  Analiza neurometrija sposobnosti (ili merenje TQ) je jedinstvena metoda analize prirodnog potencijala osobe (deteta, tinejdžera, odrasle osobe) pomoću algoritma za analizu individualnih karakteristika mozga tokom izvođenja jednostavnih standardnih zadataka u različitim oblastima. Za razliku od drugih testova i analiza, metoda ne ispituje čovekove veštine ili sposobnosti, već samo identifikuje oblast koja će biti lakša ili teža za razvijanje u odnosu na ostale. 

Koristimo jedinstvenu patentiranu tehnologiju za merenje neuro aktivnosti, i specijalne procese kako bismo merili nervne odgovore na različite misaone procese, dekodirali ih, odnosno analizirali, i na bazi istih napravili evaluaciju odnosno izveštaj o TQ. Naša analiza ima za cilj da otkrije pravi potencijal svake osobe u – matematici, jezicima, sportu, kreativnosti, muzici, emocionalnoj inteligenciji i samosvesti... Trajanje same analize je 60 minuta.

Izveštaj o TQ (TQ report koeficijenta talenata) jasno i detaljno opisuje dugoročni plan ličnog razvoja osobe zasnovan na njenim talentima.

Sopstvene poslovnice

1 u BiH (Sarajevo)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

>200 (uključujući Srbiju, BiH, Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Crnu Goru, Sloveniju)
(oko 90 partnera u >180 gradova, u 25 zemalja širom sveta)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Naš partner (primalac franšize) dobija doživotnu licencu/franšizno pravo, Verbatoria opremu, 2 dana obuke, pristup softveru za do 3 osobe, tehničku i ostalu podršku.

U nekim zemljama je dostupna i licenca za Master franšizu. Pored navedenog, primalac master franšize dobija ekskluzivnu teritoriju i pravo da dalje prodaje jedinične franšize na takvoj teritoriji. 

Mi vam: 

 • pružamo podršku u otvaranju lokacije za testiranje. Pružamo 2 dana obuke u vašoj lokaciji. 
 • dajemo podršku u zapošljavanju lica koji će raditi kao specijalisti 
 • pružamo svu podršku u marketingu 
 • dajemo obuku i sertifikaciju za do 3 specijalista koje ćete angažovati 
 • pripremamo individualni izveštaj (TQ report) za svakog klijenta, a na bazi rezultata očitavanja koje vi sprovedite i šaljete nam ih kao sirove podatke. 
 • pripremamo veb stranicu za vašu teritoriju poslovanja i uključujemo podatke o vama na naše stranice, sa direktnim usmeravanjem upita koji dolaze preko stranice na vas. 
 • omogućavamo da vaši specijalisti budu uključeni u Verbatoria zajednicu, kako bi se lako i efikasno, on-line, delila iskustva zajednice širom sveta. 
 • pružamo podršku u individualnim konsultacijama sa klijentima, po potrebi. 
 • omogućavamo redovne treninge/obuke i webinare, podržavamo vas u učašću na različitim sajmovima i manifestacijama. 

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Od 6.990 EUR (cena jedinične franšize)


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Tražimo preduzetnike sa iskustvom u psihologiji, psihoterapiji ili HR (ljudskim resursima).

Kao naš partner imaćete obavezu da:  

 • Obezbedite i iznajmite lokaciju za testiranje (oko 20m2)
 • Od nas kupite licencu, senzore i testove. 
 • Plaćate fiksnu cenu za svaki izveštaj (TQ report) 
 • samostalno definišete cenu usluge. Tržišno iskustvo ukazuje na cenu u cenovnom rangu od 70 do 100 USD (čak i do USD 400 u Hong Kongu)
 • vodite marketinške aktivnosti (digital, Instagram, Pinterest, Facebook....)

INFORMACIJE O DAVAOCU

SolutionLAB d.o.o.

Bulevar Mihajla Pupina 11/1 b, 11000 Belgrade

+381648066825; +38761312626

kenan.begic@solutionlab.ba

verbatoria.rs

Kontakt osoba za kandidate

Kenan Begić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Verbatoria. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Pun potencijal nakon pandemije /14.09.2021.

Pandemija jeste usporila, ali nije zaustavila tempo širenja franšiznog lanca samouslužnih perionica veša LG Laundry Lounge. Šta se promenilo te na šta sada mogu računati primaoci ove franšize?

Zdrava poslovna priča /20.05.2021.

Osobe sklone alternativnoj medicini bili bi idealni primaoci franšize centra za biorezonancu Valera Vita. Koje bi sve još uslove trebalo da ispune ako žele da otvore i vode franšizni centar pod ovim brendom?

Šansa u čudesnom svetu muzeja /28.04.2021.

Želeli su da ponude jedinstveno iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posetioce svih uzrasta. „Muzej čula“ je za kratko vreme postao nezaobilazna atrakcija, i naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

Franšiza za svet modernih berberina /16.04.2021.

Tržište brijačnica konstantno raste, a oni koji žele da pokrenu biznis u ovoj oblasti sada mogu da razmisle i o uzimanju franšize. Barbershop Mr. Razor iz Zadra pruža priliku preduzetnim ljudima širom regiona.

Preko franšize u svet gejminga /22.03.2021.

Voditi „esports arenu“ može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Šta nudi sistem Friendly Fire i koje uslove treba da ispune potencijalni primaoci ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

Do stručnjaka preko mreže /09.12.2020.

Qjob pomaže povezivanju stručnjaka-profesionalaca i korisnika usluga na mreži. Franšizom žele da uđu i na tržište naše zemlje. Šta nude i koji su uslovi saradnje?

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.