Mlinar Caffe
Mlinar Caffe / Do kraja godine planirano je da se u Pakistanu otvore još tri Mlinarove delikatesne pekarske prodavnice, a do kraja 2023. tamo će funkcionisati maloprodajni sa 22 Mlinarove prodavnice
Sreda
13.06.2018
Kao rezultat franšizne saradnje, hrvatski pekarski lanac Mlinar otvorio je u pakistanskom gradu Lahoreu dosada najveći Mlinar Caffe.
 

Najnoviji Mlinar Caffe, koji se prostire na površini od 300 m2 i na pet etaža, otvoren je početkom juna u pakistanskom gradu Lahoreu. Reč je o drugom po veličini pakistanskom gradu s više od devet miliona stanovnika, a novi Mlinar Caffe je rezultat franšizne saradnje s lokalnim partnerom.

– Do kraja godine planirano je da se u Pakistanu otvore još tri Mlinarove delikatesne pekarske prodavnice, a do kraja 2023. tamo će funkcionisati maloprodajni lanac u koji će biti uključene ukupno 22 Mlinarove prodavnice – najavljuju iz Mlinara, napominjući kako su u mogućnosti proizvodni asortiman prilagoditi potrebama poslovnih partnera i specifičnostima njihovih tržišta i kultura.

Hrvatski lanac danas ima više od 230 sopstvenih maloprodajnih prodavnica u četiri evropske zemlje, a veleprodajno plasira svoje pekarske proizvode na dodatnih 19 svetskih tržišta. Franšize su do sad plasirane u osam zemalja na tri kontinenta.

Mlinar danas zapošljava gotovo 2.000 radnika. Proizvodnja je organizovana u pet velikih pekarskih pogona, dva u Osijeku, te u Poreču, Šibeniku i Zagrebu. 


podnikatel roku Murad Al-Katib
N.Bogojević