Petak
05.10.2018.
Srbija je, pored Crne Gore i Letonije, jedna od tri najnovije članice RE/MAX franšizne porodice.
 

Početkom oktobra 2018. svečano je otvoreno predstavništvo američke kompanije RE/MAX u Beogradu.

Svečanom otvaranju prisustvovalo je više od sto zvanica, kojima su se obratili ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skot, predsednik RE/MAX Evropa Majkl Polcler, kao i direktor RE/MAX Srbija Miloš Mavrić. 

RE/MAX je svetski lider u uslugama za nekretnine i jedna od najprepoznatljivijih američkih kompanija. Devet godina za redom proglašen je za vođeću svetsku franšizu u oblasti nekretnina, a sada je prisutan i na srpskom tržištu, gde planira saradnju sa velikim brojem vodećih agenata i agencija za nekretnine.

RE/MAX posluje isključivo kroz franšizni sistem i najveća je i najbrže rastuća kompanija ovog tipa na svetu. Od 1973. godine, kada je osnovan od strane dva agenta za nekretnine u Denveru, Kolorado do danas, rastao je konstantno i sada posluje u stotinu zemalja širom sveta, zapošljava više od 123.000
agenata i broji preko 7.900 agencija. Prošle godine ponovo se našao među 10 najboljih svetskih franšiza u godišnjoj anketi Franchise Times Top 200+.

U Evropu RE/MAX stiže 1994. godine i godinu dana kasnije brend RE/MAX se pojavljuje među agencijama za nekretnine u Španiji, Izraelu i Italiji. Danas je najveća franšiza za nekretnine u Evropi sa 1.900 evropskih kancelarija i 22.000 agenata. Srbija je, pored Crne Gore i Letonije, jedan od tri najnovija člana RE/MAX porodice.


POPULARNO NA FORUMU