DepilConcept stiže u Srbiju

Uskoro u Beogradu / DepilConcept je brend u vlasništvu portugalske kompanije Grupo Concept, pod kojim trenutno posluje više od 100 klinika
Utorak
05.03.2019.
Portugalski brend u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Beogradu. Primalac master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje brenda.
 

Sredinom marta, u centru Beograda, biće otvorena prva klinika portugalskog brenda DepilConcept.
Za DepilConcept smo saznali još pre tri godine – priča za naš portal Nemanja Nikodijević, direktor kompanije koja je primalac master franšize ovog brenda.  – Međutim, u to vreme smo radili u drugoj branši, sticali prva poslovna iskustva. Kada smo poželeli da napredujemo, ponovo smo se vratili DepilConcept-u – objašnjava kako su došli do ovog franšiznog sistema.

Odluku o pokretanju saradnje s portugalskom kompanijom, kako kaže, nije bilo teško doneti.
Radi se o brendu koji funkcioniše i radi već duže od 12 godina u zahtevnoj branši. Svojim rezultatima su pokazali da možemo da imamo poverenje u njih, jer brend sistematski radi svoj posao, kompanija je jako dobro organizovana, naročito po pitanju stručne i ažurne podrške, što je za nas, kao primaoce njihove franšize, bila jedna od najvažnijih stvari kada smo razmišljali o pokretanju saradnje – objašnjava Nikodijević. – Kao što će za naše buduće franšizne partnere iz Srbije jedna od najvažnijih stvari biti to da mi, kao masteri, budemo dobro organizovani – napominje on.

Da je DepilConcept bio „pravi izbor“, pokazalo se i kada su se lično upoznali s vlasnicima, zaposlenima, videli kako kompanija radi. – Posle upoznavanja s njihovim protokolima i modelima rada, bilo nam je jasno da je ovo prava priča za nas – ističe naš sagovornik.

Pripreme za otvaranje prve klinike se privode kraju. Za desetak dana, kako je najavljeno, DepilConcept, smešten na uglu ulica 27. marta i Takovske u Beogradu, primiće i prve klijente.

Za primaoce master franšize, otvaranje ove poslovnice je, zapravo, tek prvi zadatak. – Kao i svi masteri, mi radimo „dva posla“ – podseća Nikodijević. – Pored toga što otvaramo i vodimo svoje klinike, imamo i zadatak da dalje širimo brend, odnosno, prodajemo pojedinačne franšize – kaže on i dodaje da su se s portugalskom kompanijom dogovorili da s prodajom franšize krenu odmah po otvaranju klinike.

Već sada, zahvaljujući našoj širokoj bazi poznanstava, uspostvljamo prve kontakte i postoji velika mogućnost da odmah krenemo i sa širenjem brenda. Smatramo da je Srbija vrlo pogodna za ovu vrstu delatnosti, tako da, kad razmišljamo o širenju mreže, ne uzimamo u obzir samo velike gradove. Zbog pristupačne cene franšize, kao i izuzetno povoljnih cena samih tretmana te dobro organizovane kompanije i posla, mislimo da ima potencijala i u manjim mestima, koja mogu biti jako dobra tržišta za razvoj DepilConcept-a – kaže naš sagovornik.

DepilConcept je brend u vlasništvu portugalske kompanije Grupo Concept, pod kojim trenutno posluje više od 100 klinika. Specijalizovani su u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka, fotopodmlađivanja, tretmana koji neguju sve tipove kože. Osim u Portugaliji, franšiznu mrežu razvijaju u još nekoliko zemalja, između ostalih, u Brazilu i Poljskoj. Kroz klinike DepilConcept-a za poslednjih 12 godina prošlo je više od 200.000 klijenata.


DepilConcept / Specijalizovani su u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka, fotopodmlađivanja, tretmana koji neguju sve tipove kože