Mobile Outfitters, franšiza za zaštitu mobilnih telefona, daje specijalne uslove za nove primaoce franšize na 63. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji se održava od 21. do 24. maja
 

Mobile Outfitters će na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća predstaviti svoj poslovni model preduzetnicima koji su zainteresovani da kupe ovu američku franšizu i pokrenu posao u oblasti zaštite i stilizovanja mobilnih telefona.

Posetioci će, ujedno, moći i da zaštite svoj telefon, jer će na štandu broj 3308 u hali 3A na Beogradskom sajmu biti postavljena mašina za sečenje folije, a radnici obučeni za oblaganje telefona će pružati uslugu na licu mesta.

Osim toga, posetioce na štandu će dočekati i Bogi Cvetković, primalac master franšize Mobile Outfitters-a, koji je ovaj koncept doveo u Srbiju i koji će razgovarati sa zainteresovanim kandidatima. – Smatrali smo da je Sajam tehnike i tehnoloških dostignuća dobro mesto da predstavimo naš poslovni model i ono što radimo. Za ovu priliku smo spremili i specijalnu ponudu za kandidate koji bi se odlučili da tokom trajanja Sajma uzmu našu franšizu – kaže Cvetković.

Mobile Outfitters: Pored prezentacije samih folija biće predstavljen i celokupan plan rada i podrške svim franšiznim partnerima

U Srbiji je ova franšiza prisutna od 2017. godine, a Cvetković podseća da je novu poslovnicu nedavno otvorio u tržnom centru Delta City u Beogradu. Dosadašnja lokacija u beogradskom tržnom centru Stadion je, kako kaže, prešla u ruke primaoca franšize. – Franšizu više ne nudimo za Beograd, Novi Sad i Niš. U Beogradu smo prisutni u tri tržna centra: Ušće, Delta City i Stadion, Niš smo otvorili sami nedavno, a uskoro ćemo sami otvoriti i Novi Sad. Zainteresovanima za ovu franšizu dostupne su sve ostale lokacije u Srbiji, a mogu nam se javiti i kandidati iz regiona. Sa nekima smo već imali preliminarne razgovore – kaže Cvetković.

Folija kojom u Mobile Outfitters-u oblažu telefone proizvedena je, kako kaže Cvetković, po vojnim standardima i telefon postaje deset puta jači. No, to nije najvažnija prednost ovog poslovnog modela. U svetu u kom se modeli smenjuju neverovatnom brzinom, proizvođači tradicionalnih folija ne stižu da isprate dešavanja na tržištu, a prodavci zaštitne opreme za telefone neretko „muče muku“ sa lagerom prevaziđene robe. Mašina koju je osmislio Mobile Outfitters poseduje softver koji se konstantno ažurira i često su jedini koji mogu da pruže zaštitu telefona za najnovije modele, prateći samu tehnologiju tih telefona kako bi on u potpunosti bio u funkciji nakon postavljanja folije. Osim providnih folija, u paleti su i razne stilske folije. Ovim folijama mogu da se zaštite i laptopovi i satovi.

Naša lokacija u tržnom centru Ušće je prema poslednjem rangiranju, koje kompanija Mobile Outfitters radi svakog meseca na 700 lokacija širom sveta, bila na sedmom mestu po prometu.To mnogo govori o potencijalu srpskog tržišta. Svakako da je lokacija važna i Mobile Outfitters franšiza može da bude otvorena u tržnom centru, ali i u lokalu u frekventnoj ulici. Međutim, koliko je važna lokacija toliko je važno da se, kao i u svakom drugom poslu, primalac franšize posveti poslu i da se angažuje – ističe Cvetković i poziva sve zainteresovane da dođu na sajam da se neposredno upoznaju i raspitaju o uslovima Mobile Outfitters franšize.

Mobile Outfitters: U toku trajanja Sajma tehnike i tehničkih dostignuća važiće i posebni uslovi za otvaranje franšize MobileOutfitters