usluge za individualne klijente

usluge za individualne klijente | 20.11.2019.

„Magija“ se radom stvara

Carwiz, rent-a-car franšizni sistem iz Hrvatske, nastavlja da širi mrežu na nekoliko kontinenata. Otkrivaju nam kako su uredili franšizni sistem te šta je potrebno ako krećete „u pohod“ na tržišta sveta.

Carwiz, rent-a-car franšizni sistem iz Hrvatske, nastavlja da širi mrežu na nekoliko kontinenata. Otkrivaju nam kako su uredili franšizni sistem te šta je potrebno ako krećete „u pohod“ na tržišta sveta.

usluge za individualne klijente | 25.02.2019.

Magija rent-a-car biznisa

Carwiz je hrvatska rent-a-car kuća koja je za manje od dve godine poslovanja uspela da potpiše franšizne ugovore za sedam tržišta.

usluge za individualne klijente | 05.12.2018.

Kad je pomoć najpotrebnija

Agnješka Vojevoda iz Poljske pronašla je ideju za pokretanje sopstvenog posla na Sajmu franšiza u Varšavi. Već godinu dana je vlasnik centra za pomoć ženama „Žena i razvod“. Zašto se odlučila za ovu franšizu?

usluge za individualne klijente | 26.09.2018.

Samouslužno pranje, kao svuda u svetu

Otvorena prva franšizna LG Laundry Lounge perionica u Beogradu. Potencijal za širenje mreže postoji i u drugim gradovima Srbije.

usluge za individualne klijente | 01.06.2018.

Mnogo posla u malom biznisu

Iako se radi o malom, sezonskom biznisu, kompanija za suzbijanje komaraca Mosquito Joe jedna je od najpopularnijih franšiza u SAD. Ove godine, prema rang-listi magazina Entrepreneur, ovaj franšizni sistem je proglašen i najboljim u svojoj branši.

usluge za individualne klijente | 31.05.2018.

Čisto na Balkanu

Dry Cleaning Services, primalac master franšize brenda 5asec, lanca za hemijsko čišćenje, nastavlja da širi mrežu na Balkanu.

usluge za individualne klijente | 17.05.2018.

S jednog na drugi kraj Evrope

Na franšiznoj mapi španskog lanca za negu tekstila Pressto našlo se još jedno tržište – Gruzija. Partnere očekuju i u zemljama ovog regiona.

usluge za individualne klijente | 22.03.2018.

Cammeo stiže u Beograd

Taksi prevoznik Cammeo, koji je svoju franšiznu mrežu do sada razvijao u Hrvatskoj i Sloveniji, počinje u aprilu poslovanje u Beogradu.

usluge za individualne klijente | 20.12.2017.

Pomoć pod jednim krovom

Češki franšizni sistem EXTRA Services je „pod jednim krovom“ objedinio različite usluge za održavanje doma – popravke, selidbe, čišćenje. Poslovanje će širiti i van granica matičnog tržišta. Šta nude potencijalnim partnerima?

usluge za individualne klijente | 19.12.2017.

Preduzetnik s dušom

Zašto je primalac franšize najvažnija karika za uspešan franšizni odnos, ko je idealan franšizni partner Čuvara sjećanja i kakvi su uslovi saradnje, otkriva začetnica koncepta Elizabeta Planinić

usluge za individualne klijente | 01.12.2017.

Pressto stiže u Češku

Posle tržišta Bliskog istoka, južne Azije i Afrike, španski lanac za negu tekstila Pressto ulazi u novu fazu međunarodnog razvoja – fokus se premešta na tržišta Evrope.

usluge za individualne klijente | 09.10.2017.

Spremite se za Pressto

Pressto, španski lanac za hemijsko čišćenje i druga specijalizovana čišćenja, sa više od 500 franšiznih poslovnica jedan je od najvećih franšiznih sistema na svetu, rangiran i na listi Top 100 najuspešnijih franšiza. Primaoca master franšize sada traži i u ovom regionu.

usluge za individualne klijente | 14.07.2017.

Novo tržište za LG Laundry Lounge

LG Laundry Lounge, samouslužne perionice, u proteklih nekoliko godina započele su poslovanje kroz franšizu u nekoliko zemalja, a od sredine jula i u Crnoj Gori.

usluge za individualne klijente | 24.04.2017.

Green Motion i u Sloveniji

Nakon Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Green Motion, ekološki orijentisana rent-a-car franšiza, ulazi na teritoriju Slovenije.

usluge za individualne klijente | 24.04.2017.

Novi 5àsec u novom tržnom centru

Franšizni sistem 5àsec za hemijsko čišćenje i negu tekstila otvorio je novu poslovnicu u Beogradu.

usluge za individualne klijente | 24.11.2016.

Pametna auto-perionica otvorena u Zagrebu

Hrvatska taksi kompanija Cammeo odskora razvija novi koncept – pametnu auto-perionicu Smartwash.

usluge za individualne klijente | 01.11.2016.

S inovacijom na sajam

Hrvatska Cammeo Grupa učestvovaće ove godine na Evropskom taksi sajmu u Nemačkoj. Biće to prilika da predstave svoje rešenje – Taxi Navigator.

usluge za individualne klijente | 12.10.2016.

Auto na minut

Koncept „deljenja automobila“ već godinama postoji u mnogim gradovima sveta, a od prošle godine – i u Beogradu. Uz to, planira se i širenje kroz franšizu.

usluge za individualne klijente | 30.09.2016.

Sanacija kroz franšizu

Štete od vode i vatre iz godine u godinu rastu – to je prilika za biznise koji se bave sanacijom i obnovom uništene imovine. Jedna od vodećih američkih franšiza iz ove oblasti zato i planira širenje u Evropi.

2
3