usluge za individualne klijente

usluge za individualne klijente | 27.07.2020.

Perionica veša kao siguran biznis

LG Laundry Lounge, lanac samouslužnih perionica veša, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davalac franšize, uz to, savetuje svoje primaoce da se u vreme COVIDa-19 obavezno pridržavaju i određenih pravila.

LG Laundry Lounge, lanac samouslužnih perionica veša, uskoro će dobiti nove franšizne jedinice u Ljubljani, Pragu i Skoplju. Davalac franšize, uz to, savetuje svoje primaoce da se u vreme COVIDa-19 obavezno pridržavaju i određenih pravila.

usluge za individualne klijente | 01.10.2019.

Dobar biznis u perionicama veša

LG Laundry Lounge, samouslužne perionice koje pružaju usluge pranja, sušenja i peglanja veša, šire svoju mrežu u Hrvatskoj, a najavljuju i ulazak na novo tržište.

usluge za individualne klijente | 05.05.2019.

Preko partnera do Evrope

Kompanija CarGo Technologies, vlasnik aplikacije za naručivanje vožnje CarGo, proširila je poslovanje i van Srbije. Aplikaciju sada koriste i građani Ciriha i Beča.

usluge za individualne klijente | 25.02.2019.

Magija rent-a-car biznisa

Carwiz je hrvatska rent-a-car kuća koja je za manje od dve godine poslovanja uspela da potpiše franšizne ugovore za sedam tržišta.

usluge za individualne klijente | 05.12.2018.

Kad je pomoć najpotrebnija

Agnješka Vojevoda iz Poljske pronašla je ideju za pokretanje sopstvenog posla na Sajmu franšiza u Varšavi. Već godinu dana je vlasnik centra za pomoć ženama „Žena i razvod“. Zašto se odlučila za ovu franšizu?

usluge za individualne klijente | 26.09.2018.

Samouslužno pranje, kao svuda u svetu

Otvorena prva franšizna LG Laundry Lounge perionica u Beogradu. Potencijal za širenje mreže postoji i u drugim gradovima Srbije.

usluge za individualne klijente | 01.06.2018.

Mnogo posla u malom biznisu

Iako se radi o malom, sezonskom biznisu, kompanija za suzbijanje komaraca Mosquito Joe jedna je od najpopularnijih franšiza u SAD. Ove godine, prema rang-listi magazina Entrepreneur, ovaj franšizni sistem je proglašen i najboljim u svojoj branši.

usluge za individualne klijente | 31.05.2018.

Čisto na Balkanu

Dry Cleaning Services, primalac master franšize brenda 5asec, lanca za hemijsko čišćenje, nastavlja da širi mrežu na Balkanu.

usluge za individualne klijente | 17.05.2018.

S jednog na drugi kraj Evrope

Na franšiznoj mapi španskog lanca za negu tekstila Pressto našlo se još jedno tržište – Gruzija. Partnere očekuju i u zemljama ovog regiona.

usluge za individualne klijente | 22.03.2018.

Cammeo stiže u Beograd

Taksi prevoznik Cammeo, koji je svoju franšiznu mrežu do sada razvijao u Hrvatskoj i Sloveniji, počinje u aprilu poslovanje u Beogradu.

usluge za individualne klijente | 20.12.2017.

Pomoć pod jednim krovom

Češki franšizni sistem EXTRA Services je „pod jednim krovom“ objedinio različite usluge za održavanje doma – popravke, selidbe, čišćenje. Poslovanje će širiti i van granica matičnog tržišta. Šta nude potencijalnim partnerima?

usluge za individualne klijente | 19.12.2017.

Preduzetnik s dušom

Zašto je primalac franšize najvažnija karika za uspešan franšizni odnos, ko je idealan franšizni partner Čuvara sjećanja i kakvi su uslovi saradnje, otkriva začetnica koncepta Elizabeta Planinić

usluge za individualne klijente | 01.12.2017.

Pressto stiže u Češku

Posle tržišta Bliskog istoka, južne Azije i Afrike, španski lanac za negu tekstila Pressto ulazi u novu fazu međunarodnog razvoja – fokus se premešta na tržišta Evrope.

usluge za individualne klijente | 09.10.2017.

Spremite se za Pressto

Pressto, španski lanac za hemijsko čišćenje i druga specijalizovana čišćenja, sa više od 500 franšiznih poslovnica jedan je od najvećih franšiznih sistema na svetu, rangiran i na listi Top 100 najuspešnijih franšiza. Primaoca master franšize sada traži i u ovom regionu.

usluge za individualne klijente | 14.07.2017.

Novo tržište za LG Laundry Lounge

LG Laundry Lounge, samouslužne perionice, u proteklih nekoliko godina započele su poslovanje kroz franšizu u nekoliko zemalja, a od sredine jula i u Crnoj Gori.

usluge za individualne klijente | 24.04.2017.

Green Motion i u Sloveniji

Nakon Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Green Motion, ekološki orijentisana rent-a-car franšiza, ulazi na teritoriju Slovenije.

usluge za individualne klijente | 24.04.2017.

Novi 5àsec u novom tržnom centru

Franšizni sistem 5àsec za hemijsko čišćenje i negu tekstila otvorio je novu poslovnicu u Beogradu.

usluge za individualne klijente | 24.11.2016.

Pametna auto-perionica otvorena u Zagrebu

Hrvatska taksi kompanija Cammeo odskora razvija novi koncept – pametnu auto-perionicu Smartwash.

usluge za individualne klijente | 01.11.2016.

S inovacijom na sajam

Hrvatska Cammeo Grupa učestvovaće ove godine na Evropskom taksi sajmu u Nemačkoj. Biće to prilika da predstave svoje rešenje – Taxi Navigator.

2
3