STEIKU HAOSS

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Steiku Haoss je elegantni koncept-restoran, s prepoznatljivim vestern elementima, koji je osnovala porodica Cima sa Baltika. Sa sedištem u srcu Rige, glavnom gradu Letonije, restoranom upravljaju dve generacije porodice, i može se pohvaliti  reputacijom i ugledom restorana sa prvoklasnom kuhinjom i izuzetnom uslugom. Tokom 25 godina postojanja, Steiku Haoss je usavršavao pripremu vrhunskog odreska, koji je na kraju prepoznat kao "verovatno najbolji odrezak u gradu - probaby the best steak in the city!".

Sa tri restorana u Rigi, Steiku Haoss je deo grupacije Cantus Group, koja upravlja lancima restorana, koja je i tržišni lider u ovoj oblasti u Letoniji. Grupa je osnovana 1992. godine, i čini je više lanaca restorana i ketering servisa, svi bazirani na ideji vrhunske kuhinje i izuzetne usluge.

Sa više od 25 godina iskustva u ugostiteljstvu, nastavljamo da inoviramo i unapređujemo, nastojeći da budemo iznad proseka, donoseći najbolje u smislu kvaliteta, dizajna i ukusa.    

Restorane Cantus Grupe, uključujući Steiku Haoss, Muusu i Muusu Terase, odlikuju različiti karakteri i stilovi, ali ih povezuju iste porodične vrednosti, strast prema ugostiteljstvu i jedinstven tim, koji obraća pažnju na detalje i čini iskustvo jela zaista izuzetnim, služeći tradicionalnu i prilagođenu kuhinju iz celog sveta.

Sopstvene poslovnice

Multibrand lanac restorana u Rigi, Letonija, uključujući 3 Steiku Haoss restorana

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

-

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Sažeto, Steiku Haoss pruža primaocima franšize znanje, alate i obuku za uspešan razvoj i vođenje poslovanja.
Tim za podršku primaocima franšize je stalno na raspolaganju - da pruža stručne savete i prati razvoj primalaca franšize, vodeći ih kroz celokupan proces razvoja. Steiku Haoss nudi širok dijapazon podrške i pruža savete u sledećim oblastima (ali ne i ograničeno na njih):

  • Pronalaženje lokacije i građevinska analiza objekta 
  • Dizajn restorana - u saradnji sa lokalnim arhitektima i dobavljačima 
  • Standardi brenda
  • Operativni priručnik sa standardima poslovanja koji uključuje standarde, procese, recepte i marketinške smernice
  • Registracija žiga
  • Nabavka opreme
  • Politika namirnica i bezbednosti hrane
  • Poslovno i finansijsko planiranje
  • Modeliranje i projektovanje poslovnih rezultata
  • Zapošljavanje i obuka
  • Uspostava lanca snabdevanja
  • Razvoj i dizajn menija
  • Kontinuirana unapređenja sistema

Podrška se pruža u svim fazama razvoja - sređivanje prostora, projektovanje, operativne procedure, regrutovanje zaposlenih i otvaranje restorana.

Marketing podrška

Franšizni tim za podršku pruža stalnu pomoć primaocima franšize u razvoju marketinških strategija i pretakanju strategija u akcione planove. Ovo su neke od komponenti koje su uključene u paket stalne marketinške podrške:

  • Brendbuk i vizuelni identitet
  • Marketing strategija
  • Godišnji marketing plan
  • Prodajni i propratni marketinški materijal, uključujući menije i različite promo materijale
  • Strategija digitalnog marketinga, uključujući smernice za veb lokaciju i društvene mreže 
  • CRM smernice
  • Obuka za prodajne veštine i marketing

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Ulazna franšizna naknada: od 25.000 EUR za jediničnu franšizu
  • Očekivan ukupan iznos investicije: 300.000 EUR
  • Franšizna naknada: 6%
  • Mogućnost kupovine master franšize za određene teritorije (na upit).

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Tražimo ambiciozne i motivisane primaoce franšize koji bi naš dokazani poslovni model proširili i na nove teritorije. 

Od razmatranja ideje do otvaranja restorana, postoji nekoliko standardnih procedura za evaluaciju kandidata za franšizu. Da biste postali primalac franšize steakhouse restorana Steiku Haoss, važno je, pre svega, da imate detaljnu strategiju i plan za teritoriju - ili regiju - na kojoj biste da poslujete.

Takođe, neophodna vam je dobra lokacija. Primalac franšize treba da obezbedi atraktivnu lokaciju u prometnoj pešačkoj, šoping ili poslovnoj zoni. Optimalna površina prostora za restoran je između 350 - 550 m2, a idealno mesto za restoran je zgrada na uglu, sa open-space prostorom i velikim prozorima-izlozima.

Pored toga što treba da ima detaljan plan rada i razrađenu strategiju, od kandidata za primaoce franšize očekujemo i sledeće karakteristike i kvalitete, kako bi se pridružio mreži Steiku Haoss:

Iskustvo

  • Dobro poznavanje lokalne kulture i lokalnih navika  
  • Iskustvo u marketingu i poslovnom razvoju
  • Iskustvo u finansijama i upravljanju troškovima

Poslovne sposobnosti

  • Uspostavljena mreža lokalnih partnera
  • Dobar menadžerski tim

Pristup

  • Snažna identifikacija sa Steiku Haoss konceptom
  • Spremnost za nezavisan rad uz istovremenu spremnost na pripadnost i rad u većem sistemu
  • Aktivan pristup u procesu sticanja novih znanja i veština

Lične osobine

  • Pozitivizam i liderstvo
  • Timski duh
  • Vizionarsko i preduzetničko razmišljanje
  • Dobre komunikacijske veštine

INFORMACIJE O DAVAOCU

SIA CANTUS

Meistaru street 25, Rīga, Latvia, LV - 1050

+371 26 41 66 41

davis@steikuhaoss.lv

steikuhaoss.lv

Kontakt osoba za kandidate

Mr. Davis Cima

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno STEIKU HAOSS. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.