JETI MINIE DONUTS

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

SLATKA POSLOVNA PRILIKA KOJA SERVIRA ZARADU OD 400%

Što mislite, koje doba dana je najbolje za uživanje u porciji toplih, svježe pripremljenih fritula? Iskustvo pokazuje da su slasne Jeti fritule(minie donuts) idealne za grickanje u bilo koje doba dana, na bilo kojem mjestu, iz jednog jednostavnog razloga: ne možete ih se zasititi!

Ono što Jeti fritule izdvaja od ostalih su sljedeće dvije stvari:

 • Kao što smo već spomenuli, Jeti fritule su iznimno ukusne. Ako već niste, svakako preporučujemo da ih što prije kušate.
 • Vrhunska kvaliteta ispečenih fritula i velika brzina proizvodnje omogućena je našim aparatom za fritule(minie donuts) koji peče čak 100 fritula u jednoj minuti! Ukoliko to usporedimo s uobičajenim postupkom u kojem vam je potrebno najmanje pet minuta da ispečete samo jednu porciju i poslužite samo jednog kupca (koji mora čekati), uvidjet ćete prednosti Jeti fritula koje vam omogućavaju da se vrijeme pripreme uvelike skrati.

Sada Vam nudimo da jedinstven i prepoznatljiv okus Jeti fritula, kroz franšizu, pretvorite u dobru poslovnu priliku. Prednosti ovog posla koji, putem franšize, može biti i vaš, su sljedeće:

 • Velika zarada od čak 400% (da, dobro ste pročitali)
 • Najniža redovna franšizna naknada: samo 2%! 
 • Niska konkurencija
 • Posao koji se lako pokreće i jednostavno vodi
 • Jednostavna i kratka obuka

Budite bezbrižni: mi vas opskrbljujemo s 90% sastojaka, uključujući i našu mješavinu za fritule nastalu po uspješnom obiteljskom receptu.

NEZABORAVNO ISKUSTVO UŽIVANJA U FRITULAMA

Zasigurno ste već isprobali različite fritule, ali smo 100% sigurni da fritule poput naših još niste kušali. Mekane i pahuljaste iznutra sa savršeno tankom hrskavom koricom, uz dodatak šarenih mrvica, preljeva ili pak nekog od različitih dodataka, Jeti fritule u vašim ustima ostavljaju nezaboravan okus.

A njihov okus ni do danas nisu zaboravili turisti koji su u ljeto 2016. posjetili grad Makarsku na jadranskoj obali. Fritule obitelji Vuković u začecima su služile za čašćenje turista hostela Jeti, no ubrzo su postale jedan od glavnih razloga zašto se turisti gotovo uvijek žele vratiti. Popularnost Jeti fritula naglo je porasla nakon što su se počele prodavati na Božićnom sajmu. Ljudi su strpljivo čekali u redu i vraćali se po još i još i još… Razlog tome nije bio ni blagdanski ugođaj ni božićni duh, već poseban okus Jeti fritula koje su uskoro postale omiljeni ulični desert sladokusaca i čija popularnost raste svake sezone.

Sopstvene poslovnice

1

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

1

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • Odobravanje lokacije;
 • Izrada tlocrta i 3D plana prostora;
 • Dizajn i plan za Opremanje kuhinje (uključujući plan nabave);
 • Građevinski radovi u objektu – dajemo podršku;
 • Operativni priručnik sa svim informacijama
 • Kontinuirana potpora
 • Logistika – mi vas opremamo są 90 % namirnica, a ostalih 10 % pružamo smjernice.
 • Podrška u opremanju lokala;
 • Obuka za primatelja franšize i zaposlene; prije i tijekom otvorenja, 7 – 10 dana;
 • Podrška kod otvaranja lokala;

Jeti fritule franšiza nudi punu podršku za sve vrijeme trajanja suradnje i vodi vas kroz cjelokupan proces razvoja, počevši od obuke za primatelje franšize i zaposlenike preko priprema za otvaranje poslovnice pa sve do samog otvaranja.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi s korištenjem aparata za fritule, samim poslovanjem, proizvodnjom fritula ili nabavkom sastojaka i dodataka, stojimo vam na raspolaganju. Naš cilj je da vam osiguramo profitabilno i uspješno poslovanje!


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Ulazna franšizna naknada €8.000 - €30.000, ovisno o veličini mobilne jedinice
 • Vrijeme potrebno od potpisivanja ugovora do početka korištenja franšize: 6 – 12 mjeseci
 • Redovna franšizna naknada: 2%
 • Očekivani ROI (povrat investicije) ostvaruje se već u prvoj godini, kao i profit!

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Zainteresirani za našu franšizu trebaju imati poduzetničkog duha i biti spremni na prihvaćanje novih procesa koji će im pomoći u vođenju posla.
 • Lokacija sa značajnim brojem posjetitelja !!
 • Primatelj  franšize može tražiti pomoć pri odabiru odgovarajuće lokacije.

Sve informacije dostupne su u brošuri na engleskom jeziku, a možete je dobiti ukoliko pošaljete zahtjev na e-mail: info@fritule-jeti.com


INFORMACIJE O DAVAOCU

Dafne d.o.o.

Zrinsko Frankopanska 61, Makarska

+385 99 436 20 63

Info@fritule-jeti.com

fritule-jeti.com

Kontakt osoba za kandidate

Klaudija Vuković (+385 91 391 0977) Teo Vuković (+385 99 436 2063)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno JETI MINIE DONUTS. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.