Hakiki

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Kompanija Shanghai ZHENXI osnovana je 2015. godine sa ciljem da joj biznis fokus bude na sladoledu i pratećem asortimanu. Posvećeni smo ideji da ukuse turskog sladoleda proširimo - globalno. Turski sladoled ima istoriju i tradiciju dugu više od 400 godina, što ga svakako čini posebnim i atraktivnim. Trenutno, pored Kine, poslujemo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Australiji.

Globalni prihodi u ovoj branši (sladoled) dostigli su nivo od US$71,913m u 2020. godini, a očekivana stopa rasta branše je 3.5% godišnje (CAGR 2020-2023). Na svetskom nivou, najviše prihoda generiše se na teritoriji SAD (US$10,302m u 2020. godini), ali samo tržište je u ekspanziji u praktično svim zemljama. Ukoliko ovo prevedemo na "per capita" - pokazuje se da je prosečno svaki stanovnik planete u 2020. godini potrošio US$9.66 na sladoled.

Glavne karakteristike našeg koncepta:

 • Jednostavno operativno poslovanje i stabilni prihodi,
 • razuman nivo potrebnih investicija
 • Prosečno se BEP (tačka rentabilnosti) dostiže u 4 mesecu.

Mr Fei Yu, predsednik Shanghai ZHENXI, ima veliko iskustvo u oblasti gastronomije Bliskog Istoka, što nam značajno pomaže da gastronomiju ovog regiona prenesemo na globalni nivo.

Saradnja

Tražimo ekskluzivne partnere koji bi razvijali naš brend u svojoj zemlji. To znači da u svakoj zemlji želimo samo jednog partnera, koji će potom razvijati Hakiki brend na lokalnom tržištu.

Sopstvene poslovnice

47 restorana od čega 7 van Kine (ne računajući Tursku)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

21

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Hakiki ustupa pravo na korišćenje bvrenda i pruža celokupnu podršku za pokretanje posla - snabdevanje, obuka, podrška u tekućem poslovanju....


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Ulazna naknada: $10,000
 • Očekivana ukupna investicija:
  • za uređenje: $25,000-$50,000
  • Oprema: $25,000-$30,000
  • Ukupno: $60,000-$90,000

FALI REDOVNA NAKNADA


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

-


INFORMACIJE O DAVAOCU

Shanghai ZHENXI Catering Investment Management Co., Ltd

Floor1-5, Building 14#, No.528 North Yanggao Road, Pudong New District, Shanghai, China

+381 65 2119 558

tomislav.despic@tojoyglobal.com

hakiki.cn

Kontakt osoba za kandidate

Tomislav Despić

ToJoy. ToJoy je zastupnik brenda za internacionalno širenje. Jezik za komunikaciju: srpski.

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.