Fine Food

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Kao društvo sa više od 20 godina iskustva, savremenim proizvodnim pogonom te kvalitetnim asortimanom, „Fine Food“ je idealan partner u otvaranju objekta sa pekarskim asortimanom bilo gdje u regiji.

„Fine Food“ nudi jednostavan partnerski-franšizni model koji podrazumijeva potpuni prijenos svih elemenata brand–a, počevši od proizvoda ujednačene kvalitete postignute putem strogog pridržavanja procedura kod pečenja i posluživanja, uređenja i opremanja poslovnih jedinica, pa do plasmana i izlaganja proizvoda. Prepoznatljiv i jedinstven dizajn naših prodajnih objekata, zajedno uz vrhunsku uslugu prodajnog osoblja, imaju za cilj da svakom potrošaču osiguraju besprijekorno kupovno iskustvo.

Pored sa pažnjom odabranih sirovina i receptura, upotreba posljednje tehnologije te međunarodni certifikati, garancija su za ujednačenost kvalitete proizvoda, što omogućuje da potrošači uživaju u identičnim proizvodima, vrhunske kvalitete, na bilo kojoj od „Fine Food“ lokacija.

Budući da naš operativni model provjereno i uspješno radi, prethodno iskustvo u pekarskoj proizvodnji, maloprodaji ili uopšteno poznavanje pekarskog biznisa nije neophodno. Kompletan proces od momenta potpisa ugovora pa do realizacije, biti će ispraćen i potpomognut od strane našeg kolektiva, koji će partneru-primaocu franšize prenijeti sva stečena iskustva i sistematizirana znanja, potrebna za pokretanje i uspješno vođenje biznisa, u relativno kratkom roku.

Pitate se zašto postati naš partner? Prednosti su višestruke:

Snaga branda  – Stupanjem u franšizni odnos, partner dobija pravo na korištenje već utemeljenog  brand – a na tržištu, čime je zagarantovana prepoznatljivost.

Prijenos provjerenog poslovnog modela – ulaskom u partnerski odnos partner dobija po principu „ključ u ruke“  kompletan poslovni koncept „Fine Food“ – a koji uspješno funkcioniše, ali pri tome i dalje zadržava relativnu poslovnu samostalnost. Shodno tome, poduzetnici -partneri imaju mnogo veće šanse za uspjeh tokom početnih godina poslovanja, nego oni koji započnu samostalno poslovanje sa novim brand – om.

U skladu s navedenim, može se zaključiti da partnersko poslovanje može biti jako profitabilno.

Sopstvene poslovnice

12 u Sarajevu, BiH

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 Brčko Distrikt, BiH

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Podrška partneru je višestruka i ogleda se u svim segmentima poslovanja, uključujući:

  • Savjetovanje prilikom uređenja objekta i pribavljanja opreme,
  • Edukacija partnera o operativnim procedurama,
  • Obuka partnerovih uposlenika o pripremi i prezentaciji proizvoda,
  • Podrška kroz marketinško ulaganje i nacionalne kampanje.
  • Marketing – Kako bi pomogao i ubrzao razvoj partnera, „Fine Food“ će u svaki partnerski objekat investirati dio marketinških sredstava prilikom otvaranja. Pored toga, naš marketinški tim, na osnovu istraživanja i povratnih informacija s tržišta, tokom cijele godine potrošačima šalje posebno formulirane komunikacijske poruke, te vrši promotivne aktivnosti koje beneficiraju svim objektima u lancu.
  • Finansije i dobit – Partneri ostvaruju povrat na uložena sredstva puno brže nego što bi to ostvarili pokrećući potpuno novi biznis sa nepoznatim brand–om. Potreban je i manji početni kapital, s obzirom da dobijaju testirani poslovni koncept unutar kojeg se većina troškova može precizno predvidjeti na samome početku. Partneri, također, profitiraju i od kolektivne kupovne moći „Fine Food“ – a, pa je dio opreme kao i određene proizvode moguće nabaviti po povoljnijim uvjetima nego što bi to bili u mogućnosti da samostalno pokreću potpuno novi biznis.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • I godina bez naknade
  • II godina 2% od ukupnog prometa

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

-


INFORMACIJE O DAVAOCU

Fine Food d.o.o.

Pofalićka br.5, Sarajevo

+387 61 157 993

finefood@finefood.ba

finefood.ba

Kontakt osoba za kandidate

Eldin Hodžić

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Fine Food. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.