Carl's Jr.

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Carl’s Jr.® je globalna kompanija sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, jedinstvenom ponudom, modernim restoranima i iskusnim međunarodnim timom koji omogućava da franšizna mreža konstantno i dosledno raste.

Rast franšizne mreže je glavni fokus brenda Carl's Jr.® te smo aktivno posvećeni održavanju ovog tempa u svim segmentima.

Radujemo se daljoj globalnoj ekspanziji kroz saradnju sa ambicioznim partnerima koji žele da slede našu putanju rasta dok zajedno kreiramo budućeg lidera na tržištu restorana brze usluge (Quick Service Restaurant).

Sopstvene poslovnice

više od 300 u SAD 

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

više od 3.600 u više od 35 zemalja, uključujući Španiju, Dansku, Francusku i Tursku

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Asistencija snažnog regionalnog tima koji blisko sarađuje s centralom kancelarijom za podršku iz Nešvila, SAD
  • Pružamo široku ekspertizu u ključnim oblastima razvoja nekretnina, odabira lokacije, dizajna i izgradnje restorana, obuke, poslovanja, IT-a i marketinga

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Neto iznos investicije za otvaranje jednog restorana: 1.000.000 USD
  • Tekuća sredstva: 300.000 USD

Od franšiznog partnera se očekuje da otvori više jedinica - najmanje 5 restorana (u zavisnosti od tržišta)


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Poželjno iskustvo u oblasti restoranskog biznisa - ugostiteljstva 
  • Poželjno iskustvo u vođenju/poslovanju restorana na međunarodnom nivou

INFORMACIJE O DAVAOCU

CKE Restaurants Holdings, Inc.

6700 Tower Circle Suite 1000, Franklin, TN 37067

+386 41 633 394

matjaz.plausteiner@telemach.net

europe.carlsjrfranchising.com

Kontakt osoba za kandidate

Matjaz Plausteiner (engleski

srpski

slovenački)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Carl's Jr.. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.