Pizza Firenze

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Tržište pica vrhunskog kvaliteta još uvek nije zasićeno, i na njemu postoji "prazan prostor" i šansa za uspešno poslovanje, pre svega zahvaljujući činjenici da na tržištu dominiraju picerije koje nude pice srednjeg ili nižeg kvaliteta, najčešće kroz lance američkih gastro fast-food brendova. Pizza Firenze (ili Pizzaman, što je brend pod kojim se posluje u Italiji) garancija je za "made in Italy" proizvod – picu vrhunskog kvaliteta, koja je sada, sem Italije, dostupna i širom sveta. 

Karakterišu nas italijanski kvalitet i najkvalitetniji italijanski sastojci – od devičanskog maslinovog ulja Toskane, preko vrhunskog brašna, koje testo čini posebno hrskavim, Marciano paradajza, Grana Padano sira starog najmanje 18 meseci, Mozzarella di Bufala campana... pa sve do lokalnog Pantelleria kapra i sicilijanskih inćuna.

Prepoznati smo i po tome da smo, pored tradicionalne napuljske pice, ponudili i "zdrave pice", uključujući i bezglutensku picu.  Danas u Italiji, prodaja naše nagrađivane GLUTEN-FREE pice, čini i do 40% ukupnog prometa, što je fenomen sam po sebi. Pizzaman je jedinstveni koncept koji vam nudi recepte, obuku i sastojke za proizvodnju vrhunske gluten-free pice sa ukusom i kvalitetom tradicionalne italijanske pice. 

Nudimo vam saradnju: postanite primalac Pizza Firenze franšize i ponudite vrhunski italijanski kvalitet na lokalnom tržištu!

Sopstvene poslovnice

10 (Italija)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Velika Britanija, Japan (potpisan ugovor o master franšizi)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Pizzaman akademija (specijalizovana škola za pica-majstore)
  • trening i obuka za primaoce franšize
  • podrška

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • "Take away" format, sa svim uključenim troškovima ("ključ u ruke"), izuzev logističkih troškova i carine i poreza – okivrno oko 125.000 GBP. 
  • Restoran punog formata, zavisno od veličine – oko 250.000 GBP

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Nije neophodno predznanje, zahvaljujući treninzima i obuci koju pružamo u specijalizovanoj školi za pica-majstore (Pizzaiolo obuka)
  • Dodatno, pružamo obuku za upravljanje restoranom
  • Mogući su i finansijski investitori – osobe koje nemaju nameru da se same angažuju u poslu.  

INFORMACIJE O DAVAOCU

Pizza Firenze ltd

London, UK

+393289769097

Direzione@brdconsulting.it

pizzafirenze.co.uk

Kontakt osoba za kandidate

Federico Fiorentini (italijanski

engleski)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Pizza Firenze. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.