YORTIE

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

YORTIE (ex Icy Bobo) predvodi revoluciju koja će promeniti način pravljenja sladoleda – uz sveže sastojke na licu mesta za svakog pojedinačnog kupca, ovaj koncept u potpunosti menja dosadašnje poimanje sladoleda. Tečna sladoledna baza se izliva na ledenu ploču gde se masa secka i meša sve dok tečnost ne postane kremasta. Zatim se dodaju ostali neophodni sastojci, a mešavina nastavlja da se secka kako bi postigla kremastu teksturu. Smesa se potom razmaže u vrlo tankom sloju po ploči, pa počevši s jedne strane, štapulom se „skidaju trake” i formiraju rolnice sladoleda. Rolnice se slažu u čašu za sladoled, dopunjavaju i ukrašavaju različitim prelivima. Uz neograničene kombinacije mešavina, različite sladoledne baze (veganska, mlečna ili jogurtna) krajni proizvod postaje izuzetno interesantan i privlači ogromnu pažnju.

Naša prodajna mesta su mobilne jedinice izrađene od visokokvalitetnog Kerrock materijala (veštačkog kamena), što ih, uz nordijsku mahovinu i razna LED svetla, čini vrlo atraktivnim.  

Koristeći inovativne pristupe i veštine, koncept smo uskladili s najnovijim svetskim trendovima i zahtevima današnjeg stila života. Stoga, rolnice sladoleda ne samo da su izuzetno ukusne, već su i estetski privlačne – što ih čini najslikanijim sladoledom na svetu.

Sopstvene poslovnice

0

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 Slovenija
2 Hrvatska
1 Nemačka

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 1. Dokazan model, testiran na tri tržišta
 2. Jedinstvena prodajna mesta koja kombinuju luksuzni dizajn i funkcionalnost
 3. Veleprodajne cene sastojaka
 4. Opsežan marketing i pokrivenost na društvenim mrežama
 5. Stalna podrška 
 6. Početna obuka osoblja  
 7. Operativni priručnik s detaljnim uputstvima o poslovanju
 8. Detaljne instrukcije i podrška u svakodnevnom poslovanju
 9. Nabavka premijum materijala i sastojaka za sladoled
 10. Brendirana ambalaža i uniforme

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Jednokratna početna investicija: 15.000 EUR
 • Franšizna naknada: 2.000 EUR
 • Redovna naknada: 6% mesečne prodaje

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Primalac pojedinačne (single-unit) franšize

Primalac pojedinačne franšize može biti osoba koja tek ulazi u preduzetništvo, bez ikakvog prethodnog iskustva, ali koja je spremna da uči. Primalac, međutim, može da bude i postojeći preduzetnik zainteresovan za kobrending (co-branding), budući da već ima biznis i prodajno mesto.

Primalac master franšize  

Primalac master franšize treba da bude osoba koja već ima biznis, a zainteresovana je da razvija YORTIE brend na lokalnom tržištu.


INFORMACIJE O DAVAOCU

MANDALA BRANDS LTD

71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H 9JQ UK

info@yortie.com

yortie.com/

Kontakt osoba za kandidate

Ms. Larissa Kasar (engleski jezik)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno YORTIE. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.