YORTIE

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Yortïe je vrhunski londonski brend i proizvod, koncept koji kupcima pruža jedinstveno iskustvo, drugačije od svega što su prethodno probali. Naši proizvodi se prave uvek sveži, pred očima kupaca, koji su ih odmah kao takve prepoznali i zavoleli, zbog čega smo se i odlučili da poslovanje proširimo i na druge zemlje.

Yortïe nudi zdrave proizvode, napravljene od svežeg voća i ostalih vrhunskih sastojaka koji Yortïe proizvode čine ne samo izuzetno ukusnim, već i zdravim.

U ponudi imamo 5 različitih glavnih proizvoda:

 • Ice cream rolls - izuzetne, dekadentne i neodoljive. Napravljene sa vrhunskom bazom sladoleda i svežim sastojcima, naseckanima i uvaljanim u prekrasne rolnice za svakog kupca na licu mesta.
 • Mini puffy palačinke - ove ukusne poslastice poreklom iz Holandije imaju laganu lisnatu teksturu i serviraju se sa velikim brojem preliva.
 • Super Shots - snažni wellness napici napravljeni da revitaliziraju telo i vrate ga u uravnoteženije i zdravije stanje.
 • Infused Bubble Tea - čaj sa balončićima bogat antioksidansima, vitaminima, mineralima i vlaknima, savršeni za rehidrataciju tela.
 • Kafa, Matcha i ostalo - kupci mogu da isprobaju rezne ukuse i to tako što će ih prilagoditi svom ukusu, te tako popiti lično kreiranu kafu ili zeleni Matcha čaj. Topli ili hladni - svi su ukusni.

Naš poseban koncept - miksuj i prilagodi - omogućava kupcima da prilagode sebi svoju omiljenu kombinaciju, bez obzira koji Yortïe proizvod odabrali.

Yortïe sastojci su pažljivo izabrani i odabrani. Nastojimo da naš sistem bude ekološki prihvatljiv - minimiziramo otpad hrane, recikliramo, koristimo proizvode poštene trgovine i kupujemo sastojke od dobavljača koji koriste održive izvore.

Sopstvene poslovnice

1 u Sloveniji

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

1 u Sloveniji
2 u Hrvatskoj
2 u Nemačkoj

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • mogućnost i pristup lokalnom i internacionalnom marketingu
 • obuka na lokaciji
 • testiran poslovni model u tri zemlje članice EU
 • sistem međunarodnih dobavljača
 • internet stranice
 • podrška u organizaciji otvaranja, u otvaranju i podrška u tekućem radu
 • pomoć pri izboru lokacija
 • razvoj u skladu sa najnovijim gastro trendovima
 • sezonsko prilagođavanje menija

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Jednokratna početna investicija: 15.000 - 230.000 EUR (zavisi od formata)
 • Franšizna naknada: 2.000 EUR
 • Redovna naknada: 6% mesečne prodaje

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Primalac pojedinačne (single-unit) franšize

Primalac pojedinačne franšize može biti osoba koja tek ulazi u preduzetništvo, bez ikakvog prethodnog iskustva, ali koja je spremna da uči. Primalac, međutim, može da bude i postojeći preduzetnik zainteresovan za kobrending (co-branding), budući da već ima biznis i prodajno mesto.

Primalac master franšize  

Primalac master franšize treba da bude osoba koja već ima biznis, a zainteresovana je da razvija YORTIE brend na lokalnom tržištu.


INFORMACIJE O DAVAOCU

MANDALA BRANDS LTD

71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H 9JQ UK

info@yortie.com

yortie.com

Kontakt osoba za kandidate

Ms. Larissa Kasar (engleski jezik)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno YORTIE. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.