Trambolina park WOOP!

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Tržište trambolina parkova doživelo je poslednjih godina neverovatan „bum“ u Velikoj Britaniji i Evropi, ali i svuda u svetu – a mi smo tu da na vreme uhvatimo iskru ovog fenomena iz oblasti rekreacije i porodične zabave.

S dokazanim poslovnim modelom u sektoru koji je otporan na krizu, franšiza brenda WOOP! dolazi kao odlična prilika za pokretanje sopstvenog biznisa, koja nudi benefite eksperata za porodičnu zabavu i potporu jakog brenda.

Tipični trambolina park WOOP! zauzima površinu od 3.500 kvadratnih metara i nudi različite atrakcije kao što su: skakanje na trambolinama svih veličina, trambolina za „između dve vatre”, zona za basket, trambolina zid, trapez, hodanje po žici, bazen s kockama od pene i drugo. Sve atrakcije su smeštene u istu zonu za rekreaciju, tako da posetioci, kupovinom jedne ulaznice, mogu da koriste sve atrakcije parka.

WOOP! je otvoren za posetioce svih generacija. Štaviše, zaseban deo parka namenjen je profesionalcima koji dolaze zbog atraktivnih formi treninga i modernih sportskih disciplina – deo koji je otvoren za javnost i predstavlja pravi magnet za posetioce, stvarajući izuzetno dinamičnu atmosferu.

Pored osnovnih atrakcija, trambolina park WOOP! je savršen i za rođendanske proslave, tim bildinge, radionice, grupne treninge, promocije proizvoda, modne revije, koncerte, posete Deda Mraza i druge događaje.

Uz najmoderniju opremu, posetioci svih uzrasta – i mladi i mladi u srcu – mogu da osete uzbuđenje akrobacija u vazduhu u jednoj od naših impresivnih arena. Kao što, uostalom, potvrđuje slogan trambolina parka WOOP! – Zabava je u vazduhu – FUN IS IN THE AIR!

https://www.youtube.com/channel/UCUlY2BvlLw2yUypFtwwhkkw

Sopstvene poslovnice

1 – Ljubljana, Slovenija 

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Ovo tržište se širi po neverovatnoj stopi rasta, tako da smo konstantno u potrazi za novim lokacijama širom Evrope. Da biste postali naš partner i deo naše franšizne porodice, treba da prihvatate našu kulturu i delite našu misiju, vrednosti i ciljeve.

Prednosti partnerstva s franšiznim sistemom WOOP!:

 • Izgrađen brend
 • Jedinstven franšizni model s nižim redovnim nakandama (royalties) i dodatim vrednostima
 • Proveren biznis model s povraćajem investicije (ROI) iznad proseka u biznisu trambolina parkova
 • Pristup najnovijim inovacijama, sistemima i unapređenjima
 • Kompletna IT podrška za upravljanje onlajn i oflajn aktivnostima parka, čak i na daljinu
 • U potpunosti razvijen set pravila i procedura koji smanjuju rizik od neuspeha
 • Kompletan prenos know-how-a svim zaposlenima uključenim u poslovanje parka
 • Sigurnosni standardi i protokoli za bezbedno iskustvo skakanja na trambolini
 • Ekspertski tim projektuje park, od poda do plafona, na osnovu najboljih iskustava korisnika
 • Specijalno dizajnirani proizvodi i programi za različite ciljne grupe
 • Detaljni godišnji marketinški i prodajni plan sa svim pratećim grafičkim i video materijalom
 • Posvećen tim pasioniranih stručnjaka koji će pružati podršku i na licu mesta i van njega

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Ukupna investicija zavisi od više parametara - na upit, 
 • Ulazna franšizna naknada: u zavisnosti od teritorije - na upit.
 • Redovna naknada (royalties): 6% ukupne prodaje
 • Procenjeni prosečni promet na mesečnom nivou: do 180.000 EUR, varira od tržišta do tržišta
 • Procenjena EBITDA marža – profit pre nego što se oduzme kamata, porez na dobit i amortizacija: 30-40%, varira od tržišta do tržišta

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

 • Dobro poznavanje lokalnog tržišta
 • Strast prema biznisima iz oblasti porodične zabave
 • Snažan preduzetnički um
 • Fantastična radna etika
 • Liderski kvaliteti
 • Snažan fokus na prodaju i marketing
 • Dobre veštine komunikacije
 • Pristup orijentisan na korisnika
 • Sposobnost prilagođavanja procedurama i protokolima

INFORMACIJE O DAVAOCU

WOOP! Franchise, d.o.o.

Leskoškova cesta 3, 1000 Ljubljana, Slovenia

+386 30 770 731

anja@woopfranchise.com

woopfranchise.com

Kontakt osoba za kandidate

Anja Špindler

franchise manager (english

serbian)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Trambolina park WOOP! . Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Dok kilogrami nestaju, zarada raste /18.11.2019.

Lanac centara za rukovođenje i održavanje telesne težine Body Creator ove godine obeležava 18 godina poslovanja i najavljuje snažnije širenje u regionu. Zašto je ova franšiza idealna za žene preduzetnice?

Nega lepote kao porodični biznis /04.11.2019.

Centar za negu lepote Cacao otvorio je franšiznu poslovnicu u Banjaluci. Ko su primaoci franšize za ovo područje te kako su u oblasti nege lepote prepoznali dobru priliku za porodični biznis?

Uz DepilConcept do sopstvenog biznisa /16.07.2019.

Od aprila 2019. u Srbiji posluje DepilConcept, portugalski franšizni sistem specijalizovan za epilaciju. Primaoci master franšize za ovo tržište otkrivaju po čemu se DepilConcept izdvaja od drugih – i kao koncept i kao biznis prilika.

Volja i predanost su presudni /22.04.2019.

U Srbiji posluje 12 franšiznih Dr FeelGood fitnes klubova. Sa vlasnikom brenda, Sašom Plećevićem, razgovarali smo o tome šta je važno za uspeh franšize u ovoj oblasti.

Uskočiti u biznis /06.03.2019.

Jump Planet, zabavni park s trambolinama osmišljen i razvijen u Poljskoj, nudi franšizu i u ovom regionu. Za preduzetne ljude koji razmišljaju o pokretanju atraktivnog biznisa, ovo je dobra prilika, smatra Bartoš Sleđinjski, vlasnik koncepta

DepilConcept stiže u Srbiju /05.03.2019.

Portugalski brend u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Beogradu. Primalac master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje brenda.

PROFIT franchise services, deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.) kao izdavač Franchising.rs vas obaveštava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forme). Sve informacije unešene u kontakt formu šalju se e-mailo-om organizatoru franšiznog (partnerskog) sistema, kako je naveden u Katalogu. Sistem koji prima poslate podatke će ih koristiti za pružanje više informacija o sopstvenom poslovanju. Slanje bilo kojih ličnih podataka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih ličnih podataka.