CACAO beauty center

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Centar lepote CACAO osnovan je 2012. godine u Kragujevcu. Osnivači, bračni par Marija i Nemanja Čalija, učinili su da se studio gradi na sinergiji „dva umeća“ – Marijinog umeća i profesionalizma u pružanju usluga vezanih za lepotu, i Nemanjinog poznavanja marketinga i organizacije poslovanja. CACAO je, tako, od samog početka ustrojen kao poslovni koncept, sa jasnom namerom da bude mnogo više od „zanatskog" salona u kome se pružaju usluge – sa namerom da postane zaokružen poslovni sistem.

Počeli su sa nekoliko usluga i dvoje zaposlenih. Stalno usavršavanje na domaćim i internacionalnim edukativnim seminarima iz oblasti manikira, pedikira, nege tela, a posebno u oblasti trajne šminke i nege obrva (permanent make-up i mikroblejding), brzo su CACAO uzdigli do najpoznatijeg studija za negu lepote u Kragujevcu. Proširen je broj usluga, ali i broj zaposlenih, a Marijina veština i besprekorni radovi proširili su prepoznatljivost centra CACAO i van Kragujevca. Sve je to vodilo novoj fazi razvoja – osnivanju CACAO MICROBLADING AKADEMIJE, za koju se slobodno može reći da je među najboljima u Srbiji. Spektar obuka, kao i broj predavača i saradnika, značajno je proširen, i danas akademija pruža usluge edukacije i obuke za, praktično, sve usluge nege lepote.

Oktobra 2016. godine, kao nastavak razvoja, u Kragujevcu se otvara i prva CACAO drogerija – prodavnica koja prati potrebe studija i nudi kompletan asortiman za negu lepote profesionalnim korisnicima, klijentima studija i, naravno, svim kupcima koji „drže do sebe“. CACAO drogerija danas nudi asortiman od preko pet hiljada artikala, sa kompletnom paletom proizvoda neophodnih za rad studija. Time je stvorena pretpostavka za stabilno, povoljno, jednostavno i kvalitetno snabdevanje studija neophodnim asortimanom.

Sa željom da se CACAO, sada kao zaokružen koncept, ponudi tržištu, u poslednjem kvartalu 2016. godine započet je rad na franšizi CACAO.  Ono što danas nudimo je kompletan i zaokružen sistem, idealan za efikasan rad: čine ga edukacija, opremanje, snabdevanje, organizacija i marketing. 

Franšiza CACAO pogodna je za one koji prvi put pokreću posao, ali i za one koji već vode kozmetički salon, ali žele da poslovanje podignu na viši nivo. 

Sopstvene poslovnice

3 (Kragujevac, Beograd, Svilajnac)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

Srbija: 1 (Užice)
Hrvatska: 1 (Zagreb)
Crna Gora: 1 (Podgorica)
Bosna i Hercegovina: 1 (Banjaluka)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Kupovinom franšize postajete deo CACAO mreže i, uz našu podršku i pod našim imenom, vodite sopstveni CACAO centar za negu lepote. Dobijate:

BREND, DIZAJN I OPREMANJE. Dobijate pravo da koristite naš brend. Ponudićemo idejno rešenje za vaš studio, i pomoći vam da ga uredite i opremite po povoljnijim uslovima. Kompletno snabdevanje – inventar, oprema, ali i marketinški i kancelarijski materijal – može se obaviti kod nas, na jednom mestu.

EDUKACIJA. Možete da se opredelite za usluge koje želite da pružate, a mi ćemo organizovati obuku i sertifikaciju za pružanje takvih usluga. CACAO akademija, kao edukativni deo sistema, uz radnu praksu u našem studiju, omogućiće vam da usluge pružate po standardima mreže i na unificiran način. Kada budete odlučili da proširite posao novim uslugama, tada ćemo vam pružiti obuku za svaku od tih novih usluga.

SNABDEVANJE. Sve vezano za pružanje usluga – preparate, pribor, potrošni materijal – kupujete u CACAO drogerijama, po najboljim uslovima, bez razmišljanja o logistici.

EFIKASNA ORGANIZACIJA. Poslovanje je organizovano tako da odgovori zahtevima modernog poslovanja.

Osmislili smo i uredili koncept CACAO specijalista – najboljih kozmetičara iz CACAO mreže koji pružaju premijum usluge i koji će biti na raspolaganju svim poslovnicama u CACAO mreži. Kroz ovaj koncept ćete svojim zahtevnijim klijentima moći da ponudite i premijum usluge, koje će im, u vašem centru, pružati CACAO specijalisti.

​Dobijate pravo EKSKLUZIVNOSTI rada na definisanoj teritoriji.

MARKETING. Pružamo snažnu podršku u svim marketinškim aktivnostima. Digitalni marketing bez dodatnih troškova – Facebook i Google oglašavanje. Lokalne veb-stranice za svaki studio i e-mail adrese.


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Ulazna franšizna naknada: od 2.000 EUR (u RSD protivvrednosti), zavisno od veličine ekskluzivne teritorije. Uključuje Startni paket.
  • Redovna mesečna naknada: od 100 EUR, zavisno od teritorije. Uključuje održavanje aplikacije

Ostale investicije:

  • Trošak edukacije
  • Trošak uređenja i opremanja centra (zavisno od veličine lokala odnosno centra): cca 5 - 10.000 EUR
  • Prvo punjenje - pribor i potrošni materijal (zavisno od vrste i broja usluga): cca 3.000-6.000 EUR

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Centar mora biti registrovan (pružamo podršku u osnivanju za početnike u preduzetništvu),
  • Svi kozmetičari angažovani u CACAO centrima moraju proći obuku u CACAO akademiji i steći sertifikat za svaku od usluga koju pružaju,
  • poželjno je da primalac franšize i sam radi u sopstvenom centru.

INFORMACIJE O DAVAOCU

STUDIO CACAO KRAGUJEVAC

Dr Ilije Kolovića 8, Kragujevac

+381 64 511 66 66

info@cacao.rs

cacao.rs

Kontakt osoba za kandidate

Nemanja Čalija

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno CACAO beauty center. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.