telefoni, kompjuteri, tehnika

telefoni, kompjuteri, tehnika | 14.04.2024.

Sa jakim brendom napred

Bračni par Gordana i Saša Perić iz Subotice postali su primaoci Mobile Outfitters franšize, specijalizovane za usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona i drugih uređaja visokokvalitetnim folijama, u avgustu 2023. godine.

Bračni par Gordana i Saša Perić iz Subotice postali su primaoci Mobile Outfitters franšize, specijalizovane za usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona i drugih uređaja visokokvalitetnim folijama, u avgustu 2023. godine.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 05.11.2019.

Razrađen posao u zaštiti telefona

Primalac master franšize Mobile Outfitters-a, koncepta za zaštitu i stilizaciju mobilnih telefona, prepustiće novim partnerima svoje dobro razrađene poslovnice u Srbiji. Ujedno, „master“ najavljuje i širenje u regiji.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 10.08.2018.

Stabilni temelji za dobar rezultat

Šta su preduslovi za dobro poslovanje, koliko je važna priprema pre ulaska u franšizing i zašto je Mobile Outfitters dobra poslovna prilika, govori Bogi Cvetković, primalac master franšize za teritoriju Srbije

telefoni, kompjuteri, tehnika | 05.06.2018.

Advokat u novom biznisu

Zbog toga što voli inovacije i što misli da je reč o sistemu budućnosti, Nenad Živković, advokat po profesiji, odlučio je da postane primalac franšize Mobile Outfitters. Njegov model poslovanja je još po nečemu specifičan.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 04.05.2018.

Ideja za posao u zaštiti telefona

Američka franšiza Mobile Outfitters, specijalizovana za usluge zaštite i stilizovanja mobilnih telefona kvalitetnim folijama, od prošle godine posluje i u Srbiji. U potrazi su za novim primaocima franšize.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 14.06.2014.

Potencijal za rast

Italijanski franšizni sistem za prodaju kertridža i tonera Prink posluje na tržištu Slovenije već osam godina i do sada je otvoreno pet prodavnica. U planu je širenje mreže.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 11.06.2014.

Biznis sa pozitivnim trendom

Smile Ink, kompanija za reciklažu i punjenje kertridža, namerava da razvije i franšizni model poslovanja.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 25.12.2012.

Igraj svoju igru

Smatra se da je prodaja video-igara imuna na krizu. Ipak, i u ovoj poslovnoj branši preduzetnici su suočeni s teškom situacijom na tržištu. Jedan od njih misli da još uvek „ima mesta za igru“.

telefoni, kompjuteri, tehnika | 06.12.2012.

Češka: Do kuhinje kroz franšizu

Kompanija Gorenje je u novembru otvorila novi franšizni prodajni salon kuhinja u Karlovim Varima u Češkoj.