Nagrada za franšizu „Malac Genijalac“

Nagrade u dve kategorije
Nagrade u dve kategorije / Najbolja regionalna franšiza i najbolji primalac franšize
Sreda
10.05.2023.
Škola za intelektualni razvoj dece „Malac Genijalac“ dobitnik je „Franšizne nagrade godine“ u kategoriji najbolja regionalna franšiza.
 

Svečanost dodele nagrada pod nazivom Franchise Brand Leader Award 2022. održana je 09. maja 2023. na Dan Evrope u Zagrebu. Nagradu je u ime franšiznog sistema primila vlasnica Maja Novicki.

Pored toga, franšizna mreža škole „Malac Genijalac“ u Mađarskoj KIS ZSENI, koja broji 57 škola, proglašena je za najboljeg primaoca franšize.

Godišnje nagrade se dodeljuju u osam kategorija, kao priznanje uspešnim kompanijama, institucijama i pojedincima koji postavljaju više standarde i unapređuju franšizno tržište i predstavljaju lidere u regionu.

Škola „Malac Genijalac“ se već godinama uspešno bavi edukacijom dece, počev od njihovog najranijeg životnog uzrasta. U okviru svoje delatnosti, škola sprovodi specijalizovane programe namenjene zdravom razvoju mozga i intelektualnih sposobnosti polaznika.

U užem izboru za dodelu nagrade učestvovalo je 35 finalista iz čitavog regiona. O pobednicima je odlučivao stručni međunarodnižiri sačinjen od predstavnika franšiznih organizacijaiz Mađarske, Rumunije, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Foto: Sa svečanosti dodele nagrada u Zagrebu


Redakcija