Signarama

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Signarama je najveća reklamna agencija na svetu. Poslujemo u preko 80 zemalja, više od 30 godina. 
Cilj nam je kontinuirani razvoj i povećanje kvaliteta i sveobuhvatnosti pruženih usluga.

Ne prodajemo samo oglašavanje - to može da radi gotovo svatko! Signarama agencije pružaju široku paletu proizvoda i usluga kao deo poslovnih rešenja za uvećanje broja kupaca i izgradnju svesti o robnoj marki naših klijenata.

Svaka Signarama poslovnica u vlasništvu je primalaca franšize, a u njihovom upravljanju pomažu im naši visokokvalifikovani stručnjaci koji im nude i pružaju svoje iskustvo i pomoć.

Pridružite se našoj mreži - tražimo partnere u Srbiji i susednim zemljama. 

Sopstvene poslovnice

-

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

>700 širom sveta, u više od 80 zemalja.

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Trening paket - obuka u sedištu Signarame u Majamiju, SAD,
  • Dokazana ideja - know-how za uspostavljanje i vođenje reklamne agencije,
  • Puna podrška u svakoj fazi poslovnog razvoja,
  • Marketinška podrška,
  • PR aktivnosti za promociju brenda.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Na upit.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

-


INFORMACIJE O DAVAOCU

Signarama

USA

signaramafranchise.com

Kontakt osoba za kandidate

Andrija Čolak

CFCG (kontakt za Adriatic region)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Signarama. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Prevođenje u svetu franšizinga /03.07.2020.

Slovenačka prevodilačka agencija K&J Translations posluje na osam stranih tržišta i ima franšize u četiri zemlje. Ko su poželjni franšizni partneri i koja tržišta su u fokusu za dalji franšizni razvoj?

Uspostavljanje dobre prakse /30.01.2020.

Flash Europe, evropski lider u pružanju usluga premijum transporta, nastavlja franšizno širenje, a od ove godine uvodi i praksu godišnjih skupova franšizne mreže.

Tri prijatelja, dva vozila i tri rute /12.12.2019.

Da bi do aerodroma stigli lako i komforno, morali su pokrenuti sopstveni biznis. Tako je nastao GoOpti, kompanija specijalizovana za putnički prevoz, koja danas svoje usluge nudi u pet zemalja i namerava da franšiznu mrežu proširi i van ovog regiona.

Aplikacijom do profita /08.11.2019.

ProfitApp International, vlasnik istoimene aplikacije u čijoj je osnovi program lojalnosti koji povezuje kompanije iz različitih branši i kupce, prva je crnogorska franšiza koja je započela ekspanziju u regionu.

Sigurnost uz iskusnog partnera /26.09.2019.

Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Dalji razvoj franšizne mreže sada, pak, kreće od Mađarske.

Hitni transport brzo raste /21.06.2019.

Flash Europe, evropski lider u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće franšizni program u ovom regionu. Ko može postati primalac franšize i šta se očekuje od partnera, otkriva franšizni menadžer Frank van Dorn

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.