CityPal

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

CityPal je platforma pomoću koje lokalni stanovnici turistima predstavljaju najbolje iz njihovog grada putem CityPal štampanih mapa gradova, web stranice i mobilne aplikacije.  CityPal nudi informacije tipa gde se dobro jede, gde popiti dobru kafu, koje restorane treba svakako obići, gde su noćni i drugi barovi, koje događaje posetiti, kakva je ponuda usluga koje mogu zatrebati na putu (automehaničarske, stomatološke, frizerske i tome slično).

No, u odnosu na druge slične turističke projekte, CityPal ima jednu posebnost, a to je da predstavlja malu kolekciju proverenih preporuka koje nude entuzijastični lokalni stanovnici.

Naime, današnji gost traži autentičnost i manje ga zanimaju profesionalne preporuke turističkih poslenika. Mnogo mu je draže da čuje savet nekoga „iz stvarnog života“, nekoga s kim se može poistovetiti, ko živi u tom gradu i najbolje zna gde treba ići da bi se destinacija doživela na pravi način.

Tu vi stupate na scenu, jer taj entuzijastični lokalac koji daje prave savete gostima vašega grada željnim autentičnih doživljaja ste upravo – vi!

Sopstvene poslovnice

2 u Hrvatskoj, Zagreb i Pula

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

2 (Rijeka, Opatija)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Nudimo vam:

  • Edukaciju i pomoć u prodaji
  • Edukaciju u vođenju poslovanja
  • Pravnu pomoć i materijale/ugovore
  • Dizajnerske usluge i izradu dizajna letka
  • Lektorisanje tekstova na engleskom
  • Objave na www.citypal.me i mobilnoj aplikaciji

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Investicija se vraća već u prvoj sezoni.

  • Ulazna investicija: 2.500 evra
  • Ukupna investicija: 3.000 evra
  • Vreme potrebno od potpisa ugovora do početka korišćenja franšize: Do mesec dana
  • Naknada za franšiznu licencu: 10%

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Uslov je da još uvek nije prodata licenca za grad koji vas zanima, a prednost imaju oni koji imaju iskustva u prodaji, turistički su vodiči ili su trgovački putnici u HORECA sektoru pa znaju puno vlasnika restorana i kafića.


INFORMACIJE O DAVAOCU

Denuncio d.o.o.

Samoborska cesta 6, Zagreb, Hrvatska

+385 917867982

zeljko@citypal.me

citypal.me

Kontakt osoba za kandidate

Željko Gobac

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno CityPal. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.