Captain Bean

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Captain Bean je jedan od najpopularnijih i najcenjenijih lanaca kafeterija sa kafom za poneti u velikom Rumunskom gradu Kljuž Napoka, lanac koji je nedavno započeo širenje i u drugim delovima Rumunije, a svoju franšizu i uspešan koncept sada nudi i u susednoj i prijateljskoj Srbiji. 

Priča o Captain Bean počinje 2014. godine, kada su je, uz mnogo hrabrosti i entuzijazma, započela trojica momaka - jedan majstor za espreso i dvojica barista. U nekoliko godina su uspeli da stvore brend i da, u uslovima jake konkurencije, kreiraju najozbiljniji kafe-lanac na lokalnom tržištu, dostignuvši broj od 8 kafeterija u Kluž Napoki. 

Nudimo kafu ljudima koji su u pokretu od ranog jutra. Koncept baziramo na širokoj paleti proizvoda, velikom broju napitaka na bazi kafe, kao i na konstantnim inovacijama. Uz kafu, tople i hladne napitke - poput vode, čaja, sokova, itd. - mušterijama nudimo i kroasane, kolačiće, veganske štapiće, kao i voće i zdrave orašaste mikseve.

Kao brend, zahtevni smo po pitanju kvaliteta proizvoda koje nudimo, ali smo i brend koji snažno neguje timski duh zaposlenih i osećaj zajedništva. U to je lako uveriti se posetom bilo kojoj od naših kafeterija!

PROUD TO WAKE YOU UP!
Captain Bean je brend koji vas, sa ponosom, budi svakog jutra!

Sopstvene poslovnice

-

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

8, Kluž-Napoka, Rumunija (Cluj-Napoca)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

 • podrška u pronalaženju prave lokacije
 • projekat uređenja i opremanja (2D i 3D)
 • operativni priručnik - tekstualni i video format
 • obuka
 • podrška u operativnom poslovanju
 • podrška u uređivanju odnosa sa dobavljačima 
 • marketing podrška i brend podrška

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Očekivani ukupni iznos investicije: između 17.000 – 27.000 eur
  • Ulazna franšizna naknada: 5.000 eur
  • Investicija u opremu: cca 7.000 eur
  • Investicije u opremanje objekta: cca 5.000 - 10.000 euro
 • Redovna franšizna naknada: 5,5% neto prometa
 • Naknada za marketing: 3% neto prometa

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Profil poželjnog partnera:
Naš franšizni partner treba da bude ljubitelj dobre kafe i osoba koja uživa u radu sa klijentima i mušterijama. Osoba koja će razumeti ideju Captain Bean, i biti u stanju da je razvije u svom okruženju.
Neophodno je obezbediti lokal/lokaciju veličine od 8 do 40m2, i to u zonama u blizini poslovnih zgrada ili fakulteta.


INFORMACIJE O DAVAOCU

Captain Bean International SRL

Municipiul Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 102, ap. 2, Judetul Cluj

+40 748 384 094

contact@captainbean.ro

captainbean.ro

Kontakt osoba za kandidate

Ruben FILIMON (rumunski i engleski jezik)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Captain Bean. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.