Friendly Fire

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Friendly Fire je franšiza Esports Arena prilagođena za korisnike iz generacije Z, generacije koja gaming doživljava kao integralni deo svoje posebnosti.

Esports Arena je mesto odlične atmosfere, druženja, zabave i takmičenja u kompetetivnim igrama. Za razliku od drugih zabavnih aktivnosti, Esports Arena postaje zabavnija što je posećenija. Prosečna franšiza ima preko 100 dnevnih poseta.

Friendly Fire franšiza donosi prihode od usluga i proizvoda, a karakteriše je visoka marža. Gaming i e-sports industrija rastu iz godine u godinu, a time i Friendly Fire dobija na popularnosti.

Idealna lokacija za Friendly Fire franšizu je naseljeno područje sa mnogo mlade populacije. Idealan prostor je od 100 do 300 m2. Idealan primalac franšize je preduzetnik sa strašću za gaming-om.

Friendly Fire franšiza ima niske operativne troškove što je čini otpornom na krize i recesije.

Sopstvene poslovnice

1 u Austriji (Beč)
3 u Hrvatskoj (Zagreb)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

4 u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Mostar, Zenica, Ljubuški)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Friendly Fire pruža organizovanu podršku za:

 • franchise i business probleme
 • IT (hardware i software)
 • marketing

Prilikom otvaranja Friendly Fire izrađuje sve planove (građevinski radovi, podovi, struja, ventilacija, klimatizacija, IT), a postoji mogućnost i iznajmljivanja opreme (računari, konzole i nameštaja) kako bi se smanjio CAPEX.

Za vreme izgradnje franšize, Friendly Fire je konstantno dosutpan za konsultacije.

Friendly Fire organizuje trening i intenzivno pomaže u Grand Openingu. U periodu nakon otvaranja Friendly Fire je intenzivno uključen i pomaže vlasniku da pokrene posao na ispravan način.


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

 • Početna investicija je od 70.000 € do 250.000 €.
 • Initial franchise fee je 15.000 €
 • Royalties:
  • 10% neto vrednosti prodatih usluga
  • 3% neto vrednost prodatih proizvoda
 • Marketing:
  • Globalni - 3% neto vrednosti prodatih usluga
  • Regionalni - 1% neto vrednosti prodatih usluga

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Gusto naseljeno područje (minimalno 20.000 stanovnika), prostor od 100 do 300 m2, mlada populacija. Nije nužno da prostor bude na prometnoj ili istaknutoj mikro-lokaciji. Parking i javni prevoz su poželjni.


INFORMACIJE O DAVAOCU

FRIENDLY FIRE FRANCHISING LTD.

3 Gower Street, London, WC1E 6HA, UK

+385 98 957 0048

franchise@ffe.gg

friendlyfireesports.com

Kontakt osoba za kandidate

David Kosir (SR

EN)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Friendly Fire. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.