Hopp

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Hopp.Bike, nagrađivana franšiza električnih trotineta, po principu „ključ u ruke“, dovodi u vaš grad rešenje za transport bez emisija ugljen-dioksida (Carbon Net Zero Transportation). I do 80% finansija za pokretanje biznisa dostupno je uz StartHoppTM.

Ova poslovna prilika kreirana je za vešte preduzetnike.

Zašto uzeti ovu franšizu? Najvažniji razlozi:

  1. Gotovo rešenje (po principu „ključ u ruke“) uz konstantnu podršku i pomoć
  2. Niska investicija uz mogućnost finansiranja preko Start-HoppTM
  3. Aplikacija nagrađivana u oblasti korisničkog servisa i usluge
  4. Poslovanje je moguće pokrenuti u roku od nekoliko nedelja

Pridružite se timu motivisanih preduzetnika i postanite dio naše globalne franšizne mreže. Saznajte više o prednostima Hopp franšize već danas.

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Stručnost na tržištu koje brzo raste

Budite deo naše uspešne priče jer ćemo učiniti sve kako bi vaš biznis mogao da raste. Jedinstveni poslovni model koji nudimo omogućiće vam da napredujete na tržištu za koje se predviđa da će do 2031. dosegnuti vrednost od 500 milijardi dolara.

Dokaz o uspešnom poslovanju

Vaš biznis, naš proveren poslovni model. Nastala na Islandu, sada prisutna na globalnom nivou, naša tehnologija je izgrađena prema islandskim standardima kvaliteta. Od ledenih nordijskih zima do žarkih mediteranskih leta, naše flote e-trotineta prešle su više od 10.000.000 kilometara, u svim klimatskim uslovima, a sve zahvaljujući našoj nagrađivanoj aplikaciji.

Put do finansijske nezavisnosti

Nudimo mogućnost sveobuhvatnog finansiranja kako biste što lakše pokrenuli poslovanje. Naš model visokih nagrada uz niske investicije omogućava preduzetnicima da pokažu pre svega svoje poslovne sposobnosti umesto ulaganja kapitala. Mnogi od naših operatera su ostvarili povraćaj investicije već u prvoj godini poslovanja.

Život na Hoppu

Pokrenite Hopp franšizu i uživajte u novootkrivenoj slobodi i fleksibilnosti poslovnog života. Mnogi naši primaoci franšize skloni su da svakodnevno poslovanje i održavanje prepuste svojim zaposlenima, što im obezbeđuje minimalan angažman uz stabilan izvor tekućeg prihoda.

Zeleni akreditiv za naše e-trotinete

Od proizvodnje do upotrebe Hopp trotineti su 100% bez emisija ugljen-dioksida, a budući da svaka vožnja emituje 0 grama CO2 po pređenom kilometru, za sobom ostavljamo čistiju planetu. Na ovaj način, doprinosite borbi protiv klimatskih promena dok u isto vreme vodite profitabilan posao koji vas ispunjava, a vaši klijenti se prevoze gradom bez štetnih uticaja na okolinu.

Pokrenite promene u svom gradu

Više od polovine vožnji koje se u gradu obave automobilom iznose manje od osam kilometara. Zvuči kao prilika?

Pridružite se transportnoj mreži u svom gradu tako što ćete uvesti uslugu koja olakšava mobilnost tamo gde su tradicionalne usluge tranzita zakazale. Postanite lokalni heroj i rešite probleme transporta u svom lokalnom području, olakšajte svakodnevnicu prijateljima, porodici i komšijama.

Tehnologija koja funkcioniše, električni trotineti u stalnom pokretu i novac u banci od prvog dana. Naš model franšize po principu „ključ u ruke“ nudi kvalifikovanim kandidatima i do 80% finansiranja biznisa, pomoć u oblasti regulacije, operativnu podršku i pristup našoj nagrađivanoj korisničkoj aplikaciji.


OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

  • Ulazna franšizna naknada - 5.000 dolara
  • Minimalni iznos investicije - 25.000 dolara
  • Mesečna franšizna naknada - 18% neto prometa

Troškovi dostave i PDV nisu uključeni


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Za ovaj biznis nije potrebno prethodno iskustvo. Nudimo stručno vođenje i podršku od početka do kraja, pomoć u prevazilaženju svih logističkih ili regulatornih prepreka kako biste pokrenuli biznis za samo dve nedelje.

Ubrzanje od samog početka

Vi vodite poslovanje na lokalnom nivou, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naš globalni/lokalni poslovni model omogućava vam da iskoristite prednosti stručnog vođenja i pristupa zajedničkim resursima; od brendiranja i marketinga, do IT podrške, mehaničkih instrukcija, smernica i još mnogo toga.


INFORMACIJE O DAVAOCU

Hopp ehf

Nóatún 17, 105 Reykjavík, Iceland

+354 792 5959

paula@hopp.bike

Hopp.bike

Kontakt osoba za kandidate

Paula Sagan - please contact in English

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Hopp. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.