Orkin

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Orkin je kompanija koja posluje već skoro 120 godina i provodi franšizne aktivnosti širom celog sveta, na svim kontinentima. Bavi se suzbijanjem štetočina kako u privatnim stanovima, tako i u firmama. Orkin ukupno ima preko 2,1 miliona klijenata širom sveta, a usluge koje pruža su izuzetno i pre svega bitne za prehrambenu industriju, zdravstvo, prehrambene usluge, farmaceutsku proizvodnju, supermarkete i mnoge druge. Zahvaljujući regulaciji i zakonskim propisima u gore spomenutim industrijama, naša je kompanija otporna na recesiju.

Sopstvene poslovnice

Preko 450 lokacija u SAD-u, Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji i Singapuru.

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

  • 130 franšiznih lokacija širom sveta, od čega 62 u Sjedinjenim Državama i 76 u drugim zemljama.
  • Zaažurne informacije o međunarodnim lokacijama posetite www.orkinglobal.com
Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

  • Orkin nudi sveobuhvatan program obuke usmeren na osposobljavanje primaoca franšize da profesionalno predstavlja naš preko 100 godina star brand. Svake godine ulažemo milione dolara u najmoderniji centar za obuku, kako bismo osigurali najviši nivo obuke.
  • Zahvaljujući tome primalac franšize stiče znanja i ještine u vezi sa profesionalnom kontrolom štetočina. Pružamo alate i priručnike koji pomažu našim primaocima franšize da uspešno vode poslovanje. Orkin, također, pruža pristup marketinškim i prodajnim alatima za podršku primaocima franšize u tekućem radu.

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Naknada za franšizu zavisi teritorije koja se kupuje - na upit.


OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

  • Orkin traži preduzetnike, investitore ili firme koje trenutno posluju u uslužnoj industriji i koje žele da prošire svoju ponudu dodavanjem usluga suzbijanja štetočina. Takođe, spremni smo na saradnju sa postojećim firmama za suzbijanje štetočina koje su zainteresovane za pridruživanje našem međunarodnom brendu.
  • Kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom možemo doneti mnoge prednosti vašem postojećem poslovanju.
  • Trenutno tražimo primaoce franšize u svim zemljama Adriatic regije, odnosno ex-YU.

INFORMACIJE O DAVAOCU

Orkin International Inc.

2170 Piedmont Road N.E. Atlanta, Georgia 30324 USA

info@cfcg.eu

orkinglobal.com

Kontakt osoba za kandidate

Andrija Čolak (zastupnik branda u Adriatic regiji)

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Orkin. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Prevođenje u svetu franšizinga /03.07.2020.

Slovenačka prevodilačka agencija K&J Translations posluje na osam stranih tržišta i ima franšize u četiri zemlje. Ko su poželjni franšizni partneri i koja tržišta su u fokusu za dalji franšizni razvoj?

Uspostavljanje dobre prakse /30.01.2020.

Flash Europe, evropski lider u pružanju usluga premijum transporta, nastavlja franšizno širenje, a od ove godine uvodi i praksu godišnjih skupova franšizne mreže.

Tri prijatelja, dva vozila i tri rute /12.12.2019.

Da bi do aerodroma stigli lako i komforno, morali su pokrenuti sopstveni biznis. Tako je nastao GoOpti, kompanija specijalizovana za putnički prevoz, koja danas svoje usluge nudi u pet zemalja i namerava da franšiznu mrežu proširi i van ovog regiona.

Aplikacijom do profita /08.11.2019.

ProfitApp International, vlasnik istoimene aplikacije u čijoj je osnovi program lojalnosti koji povezuje kompanije iz različitih branši i kupce, prva je crnogorska franšiza koja je započela ekspanziju u regionu.

Sigurnost uz iskusnog partnera /26.09.2019.

Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Dalji razvoj franšizne mreže sada, pak, kreće od Mađarske.

Hitni transport brzo raste /21.06.2019.

Flash Europe, evropski lider u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće franšizni program u ovom regionu. Ko može postati primalac franšize i šta se očekuje od partnera, otkriva franšizni menadžer Frank van Dorn

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.