Coding Giants

INFORMACIJE O FRANŠIZNOM SISTEMU

OPIS FRANŠIZNOG SISTEMA

Coding Giants je inovativna škola programiranja koja edukuje mlade ljude zainteresovane za nove tehnologije i kompjutersko programiranje. 

Školu Coding Giants su osnovala četvorica apsolvenata Fakulteta elektronike i informacionih tehnologija Varšavskog univerziteta tehnologije. U poslednje četiri godine otvorili smo više od 50 škola programiranja i postali lideri na tržištu Poljske. 

Svakoga dana prenosimo svoje znanje i iskustvo na mlade generacije. Naš cilj je da u domenu kompjuterskih nauka opismenimo mlade ljude, koji će u budućnosti moći da se pozicioniraju na savremenom tržištu rada bez imalo kompleksa ili frustracija. 

Želimo da što veći broj mladih inspirišemo i probudimo u njima strast za programiranjem, jer smatramo da se savladavanjem programiranja ne razvijaju samo digitalne veštine, koje će im obezbediti bolju startnu poziciju u budućnosti, već se  što je još važnije – podstiče razvoj logičkog mišljenja. Misija naše škole je da to znanje učini dostupnim najširem mogućem krugu mladih ljudi, kako bismo im proširili vidike, dali prostora za razvoj kreativnosti, i snažno podržali u stvaranju njihove budućnosti.

Kursevi u Coding Giants-u namenjeni su deci i mladima od 7 do 19 godina starosti, koji će biti raspoređeni u pažljivo odabrane uzrasne grupe. Programe kurseva pripremaju specijalisti programiranja koji će odabrati i prilagoditi materijal uzrastu i sposobnostima učenika.

Coding Giants karakteriše i:

 • Više od 250 programerskih lekcija 
 • 12 kurseva za grupe dece od 7 do 19 godina starosti
 • Više od 7.000 zadovoljnih polaznika
 • Prisustvo u 26 gradova Poljske, sa 46 sopstvenih i 10 franšiznih poslovnica

Sopstvene poslovnice

58 (u više gradova Poljske)
1 (Barselona, Španija)

BROJ FRANŠIZNIH POSLOVNICA

44 (Poljska) 
Češka
(master franšiza)
Slovačka (master franšiza)
Hrvatska (master franšiza)

Slika jedne poslovnice
INFORMACIJE ZA PRIMAOCE FRANŠIZE

PODRŠKA PRIMAOCIMA

Šta dobijate ako postanete naš primalac franšize?

 • Uštedećete vreme i novac preuzimanjem našeg iskustva i znanja (know-how)  
 • Naučićete proverene standarde upravljanja edukativnom ustanovom
 • Dobićete nastavne skripte za vođenje kurseva i edukativni materijal za učenike
 • Dobićete obrasce za dokumenata i marketinški materijal
 • Dobićete pristup sveobuhvatnom CRM sistemu koji olakšava proces prijavljivanja polaznika, plaćanja i komunikaciju s klijentima

OČEKIVANI IZNOS INVESTICIJA

Oko 6.000 evra za jednu školu programiranja (inicijalna naknada za licencu, oprema, uređenje prostora).

Cena za master licencu zavisi od teritorije (podleže dodatnoj proceni).

Redovnu franšiznu naknadu možete plaćati na dva načina, u vidu:

 • fiksne mesečne naknade
 • provizije od prihoda

OSNOVNI ZAHTEVI SISTEMA

Šta očekujemo od primaoca franšize?

 • poželjno je da ima osnovne veštine programiranja i da poznaje IT tržište
 • poznavanje lokalnog tržišta edukcije
 • motivacija i spremnost da radi u širim okvirima  
 • prostor od najmanje 30 m2 na atraktivnoj lokaciji (sopstveni ili iznajmljeni)
 • marljivost i lojalnost u vođenju biznisa 
 • iskustvo u vođenju biznisa je prednost

INFORMACIJE O DAVAOCU

Giganci Programowania sp. z o.o.

ul. Krucza 46/LU3, 00-509 Warszawa, Poljska

+48 720 804 071

info@codinggiants.com

codinggiants.com

Kontakt osoba za kandidate

Pjotr Pelka (Piotr Pełka) – engleski

poljski

SAZNAJTE VIŠE

Popunite donji formular ako želite da dobijete više informacija. Informacije sadržane u obrascu će biti prosleđene direktno Coding Giants. Na ekranu ćete dobiti poruku da je upit poslat!

Sadržaj
Ime i prezime *
Mesto *
Telefon *
E-mail *

POGLEDAJTE ČLANKE

NAJČITANIJE

Kroz igru do znanja /07.09.2021.

Raditi s decom i uživati u poslu kojim se bavite bilo je ispunjenje snova, kaže Sandra Bilić-Kandić, primalac master franšize edukativnog koncepta Tinker Labs. Jedan od glavnih ciljeva joj je da podeli svoje iskustvo i proširi franšiznu mrežu škola širom Srbije i Crne Gore.

Radost čitanja utkana u franšizu /23.06.2021.

Franšiza školice „Čitaj za 5“, poznate po jedinstvenom programu učenja čitanja, prepričavanja i pisanja sastava, od sada je dostupna širom regiona. Koje uslove treba da ispune budući franšizni partneri?

Gradimo bolju budućnost /31.05.2021.

„Svako ko prepozna lepotu naše edukativne misije, kvalifikovan je za primaoca franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

Obrazovanje za generacije koje dolaze /14.05.2021.

Međunarodni franšizni koncept Young Engineers nudi vanškolske aktivnosti za decu iz oblasti nauke i inženjerskih veština. Ko bi bio idealan partner za ovu franšizu i kako otvoriti školu u Srbiji?

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu /26.04.2021.

„Podrška koju dobijamo, i na koju ćemo uvek moći da računamo, ključna je u franšiznoj saradnji i objašnjava svetski uspeh Maple Bear-a“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sistema

Umrežavanje Evrope /19.04.2021.

Poljska škola programiranja za odrasle Coders Lab otvorena je u dve nove evropske zemlje, a na snazi su i nove povoljnosti za potencijalne partnere iz regije.

Sve informacije u katalogu potiču od samih organizatora sistema. Pre potpisivanja sporazuma o saradnji, svaki kandidat treba da detaljno proveri ponudu svakog od izlistanih sistema. Redakcija zadržava pravo da i sama proveri informacije sadržane u katalogu. Ako primetite ili primite obaveštenje da je bilo koja informacija u katalogu netačna ili zastarela, molimo vas kontaktirajte nas.

PROFIT franchise services, kao deo PROFIT system grupacije, izdavač Franchising portala, obaveštava čitaoce da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem kontakt formulara u katalogu. Svi podaci upisani u kontak formular se automatski šalju, putem e-pošte, organizatoru sistema koji je naveden u katalogu u delu koji se odnosi na informacije o franšiznom sistemu. Organizator sistema koji prima podatke, iste će koristiti da pruža informacije o svom sistemu osobama koje su poslale podatke. Slanje bilo kojeg ličnog podatka je dobrovoljno, a organizator sistema koji prima podatke unesene putem kontakt obrazaca isključivo je entitet odgovoran za prikupljanje i obradu ličnih podataka.