edukativne usluge

edukativne usluge | 23.06.2021.

Radost čitanja utkana u franšizu

Franšiza školice „Čitaj za 5“, poznate po jedinstvenom programu učenja čitanja, prepričavanja i pisanja sastava, od sada je dostupna širom regiona. Koje uslove treba da ispune budući franšizni partneri?

edukativne usluge | 31.05.2021.

Gradimo bolju budućnost

„Svako ko prepozna lepotu naše edukativne misije, kvalifikovan je za primaoca franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

edukativne usluge | 14.05.2021.

Obrazovanje za generacije koje dolaze

Međunarodni franšizni koncept Young Engineers nudi vanškolske aktivnosti za decu iz oblasti nauke i inženjerskih veština. Ko bi bio idealan partner za ovu franšizu i kako otvoriti školu u Srbiji?

edukativne usluge | 26.04.2021.

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu

„Podrška koju dobijamo, i na koju ćemo uvek moći da računamo, ključna je u franšiznoj saradnji i objašnjava svetski uspeh Maple Bear-a“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sistema

edukativne usluge | 19.04.2021.

Umrežavanje Evrope

Poljska škola programiranja za odrasle Coders Lab otvorena je u dve nove evropske zemlje, a na snazi su i nove povoljnosti za potencijalne partnere iz regije.

edukativne usluge | 24.03.2021.

Novo tržište za „Školu brzog čitanja“

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ ulazi na tržište Mađarske – potpisan je ugovor sa primaocem master franšize, a prva škola će početi s radom u septembru.

edukativne usluge | 16.03.2021.

Promene ne utiču na razvoj

Kako se način rada prilagođavao uslovima pandemije te na kakvu su podršku mogli računati brojni primaoci franšize, odgovara Radoslav Kuleša, suosnivač škole programiranja za decu Coding Giants

edukativne usluge | 15.03.2021.

Bez zastoja za sektor edukacije

Franšize iz oblasti edukacije dece nastavile su da šire svoje mreže i tokom pandemije. Nekoliko sistema je potpisalo franšizne ugovore i pokrenulo poslovanje i u zemljama ovog regiona.

edukativne usluge | 02.02.2021.

Dobra investicija u budućnost

Škola programiranja iz Poljske Coding Giants će krajem februara dobiti franšizu u Hrvatskoj. Kako je pronašla svoj put do Coding Giants-a i šta ju je posebno privuklo ovom konceptu, otkriva Branka Bebić, vlasnica licence za tržište Hrvatske.

edukativne usluge | 22.01.2021.

Bez predaha za IT škole

Coders Lab, najveća mreža IT škola u Srednjoj i Istočnoj Evropi, nastavlja da razvija franšiznu mrežu na evropskim tržištima. Franšiza je dostupna i za zemlje ovog regiona.

edukativne usluge | 05.11.2020.

Pravo vreme za škole programiranja

Pandemija koronavirusa je potvrdila koliko nam je IT potreban. Poljski franšizni sistem Coders Lab posvećen je upravo edukaciji IT stručnjaka, a cilj im je da franšizne škole programiranja otvore i na ovim prostorima.

edukativne usluge | 26.10.2020.

Šta se sprema u „Školi brzog čitanja“?

Pored toga što je ove godine uvela novi edukativni program za školarce, „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ planira i da franšiznu mrežu proširi na još dva tržišta.

edukativne usluge | 20.08.2020.

Škola programiranja za novi početak

Šta mogu da očekuju preduzetnici iz ovog regiona koji se odluče za franšizu poljske škole programiranja Coding Giants? Priča Ize Poradovske iz Poljske može biti zgodan primer.

edukativne usluge | 29.07.2020.

Pouzdan oslonac u franšiznoj porodici

Sticaj okolnosti naveo je Vojislava Pekovića i Aleksandru Milosavljević da, umesto u Beogradu, otvore školu mentalne aritmetike „Malac genijalac“ u Skoplju. Kažu da potencijala za otvaranje novih škola ima u gotovo svim gradovima Severne Makedonije.

edukativne usluge | 09.07.2020.

Biznis kojim se svet menja nabolje

Multidisciplinarna škola School & School, nastala u BiH, nedavno je svoje poslovanje proširila u Bugarsku. Franšiza je dostupna i u drugim zemljama regiona.

edukativne usluge | 10.06.2020.

Onlajn nastava „položila ispit“

Coding Giants, poljski franšizni lanac škola programiranja, namerava da otvori škole i u zemljama ovog regiona. Čemu ih je pandemija koronavirusa „naučila“ i kako to može biti prednost za buduće primaoce franšize?

edukativne usluge | 18.05.2020.

Ne menjati tim koji dobija

Iako su usled pandemije sve škole bile zatvorene, aktivnosti „Škole brzog čitanja i mudrog učenja“ nisu utihnule – nastavnici su ponudili pomoć svoj deci kojima je podrška u učenju bila potrebna, a franšizna mreža je proširena u Srbiji, Hrvatskoj i S. Makedoniji.

edukativne usluge | 21.04.2020.

Franšiza kao sigurna luka

„Kriza neće obrisati franšize s lica zemlje. Kad aktuelna pandemija prođe, davaoce franšiza čeka odličan period za razvoj mreže“, kaže Gžegoš Moravski, franšizni menadžer Coders Lab

edukativne usluge | 08.04.2020.

Uči se i u kriznim situacijama

Potpuna ili delimična obustava rada usled pandemije koronavirusa navela je mnoge biznise da razviju nove alate i modele poslovanja. Kako su edukativni sistemi iz Srbije odgovorili na krizu i kako su se prilagodili novim okolnostima?

edukativne usluge | 26.03.2020.

Edukacija se seli „na mrežu“

Early Stage, poljski franšizni lanac škola engleskog jezika, nije prestao sa radom, iako su škole „fizički“ zatvorene. Časovi se održavaju onlajn. Da li i primaoci franšize koriste ovo rešenje?

1
3
4
5
sledeći  
poslednji